Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΘΡΥΛΟΣ ΕΙΣΑΙ, δεν τα παρατάς ποτέ

ΘΡΥΛΟΣ ΕΙΣΑΙ, δεν τα παρατάς ποτέ
Τρίτη, 2 Απριλίου 2024 - 10:01

Ο Ολυμπιακός δεν έχει μάθει να τα παρατάει. Δεν έχει μάθει να παραδίνεται. Ο Θρύλος παλεύει πάντα μέχρι τέλους! Κόντρα σε όλους και σε όλα. Μπορεί να κυκλοφορούν σενάρια για προπονητές, ωστόσο η σεζόν δεν έχει τελειώσει ακόμα. Όσο ο Ολυμπιακός είναι «ζωντανός» για το 48ο πρωτάθλημα, τόσο θα το διεκδικεί.

Οι Πειραιώτες θα συνεχίσουν την προσπάθειά τους για την μεγάλη ανατροπή και την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο Θρύλος βρίσκεται με την... πλάτη στον τοίχο, ωστόσο μαθηματικά είναι στο «κόλπο» ακόμα! Και τις επόμενες αγωνιστικές θα ξεκαθαρίσουν τα πάντα. Η επόμενη, μάλιστα, είναι καθοριστική.

Ο τρόπος που χάθηκε το ντέρμπι με την ΑΕΚ είναι λογικό να έχει επηρεάσει τους παίκτες των «ερυθρόλευκων», γι’ αυτό και ο Xoσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ από την πρώτη στιγμή φρόντισε να τονώσει το ηθικό τους ενόψει του σημαντικού ματς με τον Άρη στο Ναό.

Ο Βάσκος τεχνικός γνωρίζει πολύ καλά πως το έργο των ερυθρόλευκων» δεν είναι τόσο εύκολο δύσκολο, ακολουθούν και τα παιχνίδια για τα προημιτελικά του Conference League κόντρα στην Φενέρμπαχτσε, όμως εκείνος πιστεύει πως η ομάδα του έχει να παίξει ακόμη μία ζαριά στα επόμενα οκτώ παιχνίδια που ακολουθούν στα playoffs.

Πάντως σύμμαχος του Μεντιλίμπαρ είναι και οι επιστροφές στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο. Ο Αντρέ Όρτα αναμένεται να μπει στην αποστολή του Ολυμπιακού ενόψει Άρη, ίσως να πάρει και κάποια λεπτά συμμετοχής έτσι ώστε να ενεργοποιηθεί.

Υπάρχει ένα ερωτηματικό για τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο και την ετοιμότητά του, καθώς έχει χάσει αρκετές προπόνησης λόγω των ενοχλήσεων στη μέση, αν και έδειξε να ανεβάζει ρυθμούς.

Διαβάστε επίσης