Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Φρεσκάρισμα στην ενδεκάδα ετοιμάζει ο «Μέντι»

Φρεσκάρισμα στην ενδεκάδα ετοιμάζει ο «Μέντι»
Τρίτη, 2 Απριλίου 2024 - 10:22

Ο Ολυμπιακός δεν έχει τη δυνατότητα να «κολλήσει» πολύ στο ματς με την ΑΕΚ. Δεν έχει πολύ χρόνο, να κάτσει να σκέφτεται τι δεν πήγε καλά, σε αυτό το ματς. Δεν έχει χρόνο να παραμείνει σε αυτή την απώλεια… Έχει άμεσα μπροστά την επόμενη υποχρέωσή του. To μυαλό είναι σίγουρα στα ματς με την Φενέρ αλλά ο Θρύλος πάρει να πάρει τα ματς πρωταθλήματος με Άρη και Λαμία, ώστε να εξαντλήσει όλες τις πιθανότητες για το πρωτάθλημα.

Ο νέος μήνας που μπήκε, σήμανε το ξεκίνημα ενός νέου «μαραθωνίου» για τον Ολυμπιακό, που μέχρι το ματς με τη Φενέρμπαχτσε θα αγωνίζεται κάθε τρεις μέρες. Όπως κανείς καταλαβαίνει, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ πρέπει να βρει τον κατάλληλο τρόπο να διαχειριστεί όλες αυτές τις αποστολές χωρίς να… υπερφορτώσει τους ποδοσφαιριστές του, αλλά και χωρίς να πετάξει βαθμούς απέναντι στον Άρη και τη Λαμία.

Ο 63χρονος προπονητής αναμένεται να προχωρήσει σε φρεσκάρισμα στην ενδεκάδα, έτσι ώστε να δώσει ανάσες σε παίκτες κλειδιά που έχουν επιβαρυνθεί. Άλλωστε ακολουθούν και δύο ακόμη ματς σε διάστημα μίας εβδομάδας με Λαμία και Φενέρ.

Διαβάστε επίσης