Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με την Κ19 πριν τον Θρύλο η Φενέρ!

Με την Κ19 πριν τον Θρύλο η Φενέρ!
Τρίτη, 2 Απριλίου 2024 - 22:20

Το σενάριο άμεσης αποχώρησης από το τουρκικό πρωτάθλημα αποκλείστηκε – προς το παρόν τουλάχιστον – από τη διοίκηση της Φενέρμπαχτσε μετά τη γενική συνέλευση των μελών του συλλόγου την Τρίτη (2/4).

Στο «Σουκρού Σαράτσογλου» βρέθηκαν περίπου 25.000 οπαδοί της που δήλωσαν τη στήριξή τους στον πρόεδρο Αλί Κοτς αλλά και τους παίκτες που έχουν κληθεί για απολογία για τη συμμετοχή τους στα επεισόδια μετά την είσοδο των οπαδών της Τραμπζονσπόρ στο εκτός έδρας ματς στην Τραπεζούντα.

Πάντως, και ενώ πλησιάζει ο πρώτος αγώνας με τον Ολυμπιακό στο «Γ Καραϊσκάκης» για τα προημιτελικά του Conference League (11/4), ο Αλί Κοτς τόνισε πως στον τελικό του τουρκικού Σούπερ Καπ με την Γαλατασαράι που είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή (7/4) ίσως να κατεβάσουν την ομάδα Κ19.

Αν πραγματοποιηθεί αυτή η σκέψη, ουσιαστικά με αυτόν τον τρόπο θα έχουν παρακάμψει την άρνηση της τουρκικής ομοσπονδίας να αναβάλει το Σούπερ Καπ λόγω του αγώνα με τους «ερυθρόλευκους» και θα έρθουν με ξεκούραστη ομάδα στην Ελλάδα.

Μάλιστα ο Αλί Κοτς κάλεσε τον κόσμο να μην κλείσει εισιτήρια μετάβασης στην πόλη που είναι προγραμματισμένο το Σούπερ Καπ: «Έχουμε δύο επιλογές, η μία είναι να μην παίξουμε καθόλου στον αγώνα του Σούπερ Καπ και η άλλη είναι να παίξουμε με την U19. Στις συναντήσεις μας ειπώθηκε ότι αν ληφθεί μια ριζική απόφαση, θα πρέπει να ξεκινήσει με το Σούπερ Καπ. Συμφωνώ με τους φίλους μου μέχρι τέλους για λόγους αρχών. Μην κάνετε σχέδια για τη Σανλιούρφα. Παρακαλώ μην κάνετε σχέδια, μην κάνετε κράτηση εισιτηρίων για τον τελικό του Σούπερ Καπ»

Παράλληλα, θα υπάρξει νέα γενική συνέλευση σε τρεις μήνες ώστε να αποφασιστεί η περαιτέρω στάση του συλλόγου.

Διαβάστε επίσης