Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δεν του έδειξε κι έμεινε εκτός…

Δεν του έδειξε κι έμεινε εκτός…
Τρίτη, 2 Απριλίου 2024 - 23:23

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ από την πρώτη του ημέρα στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη ότι θέλει να είναι δίκαιος με όλους τους ποδοσφαιριστές του. Δεν απέρριψε κανέναν πριν τον δει και παρά το γεγονός ότι κάθισε στον «ερυθρόλευκο» πάγκο σε μια δύσκολη συγκυρία με πολλούς αγώνες σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, βρήκε τον τρόπο να τους δει όλους.

Έκανε την αξιολόγησή του και πλέον δείχνει να έχει ξεχωρίσει έναν κορμό με τον οποίο θα πορευτεί στη συνέχεια.

Σε αυτόν τον κορμό δείχνει να βρίσκεται και ο Φραν Ναβάρο, καθώς εκτός των ευρωπαϊκών αγώνων που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής, εκτός από ένα ματς (με τον Παναιτωλικό όπου ήταν στον πάγκο) σε όλα τα υπόλοιπα έπαιξε.

Ή τουλάχιστον έδειχνε πως βρισκόταν στα πλάνα του Βάσκου, ο οποίος για πρώτη φορά τον άφησε εκτός αποστολής για το ματς με τον Άρη στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την 3η αγωνιστική των play offs της Super League.

Ο Ναβάρο μέχρι στιγμής από την έλευσή του στον Ολυμπιακό (ήρθε ως δανεικός από την Πόρτο τον Ιανουάριο) έχει αγωνιστεί 972 λεπτά σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Από αυτά, τα 274 λεπτά είναι επί εποχής Μεντιλίμπαρ ο οποίος του εμπιστεύτηκε τη θέση του βασικού στο 4-1 επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα όπου άνοιξε το σκορ.

Βασικός ήταν και κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, έπαιξε ως αλλαγή κόντρα στον Βόλο, ενώ στα play offs πήρε και πάλι φανέλα βασικού στην εντός έδρας ήττα με 3-1 από τον Παναθηναϊκό και μπήκε ως αλλαγή κόντρα στην ΑΕΚ στην OPAP Arena την περασμένη Κυριακή (31/3).

Σε αυτό χρονικό διάστημα ο Ναβάρο δεν κατάφερε να δείξει τα στοιχεία για τα οποία ήρθε από την Πόρτο, έχοντας μόλις ένα γκολ στο ενεργητικό του.

Με τον Κάρλος Καρβαλιάλ στον πάγκο και με απόντα τον διεθνή με το Μαρόκο Ελ Κααμπί ο Ισπανός επιθετικός ξεκίνησε 7 φορές βασικός και 2 φορές ήρθε από τον πάγκο σκοράροντας 3 φορές και έχοντας μια ασίστ.

Διαβάστε επίσης