Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γαβαλάς: «Το χαμόγελο του Χρήστου, είναι η δύναμη όλων μας στον Ολυμπιακό» (photo)

Γαβαλάς: «Το χαμόγελο του Χρήστου, είναι η δύναμη όλων μας στον Ολυμπιακό» (photo)
Τετάρτη, 3 Απριλίου 2024 - 22:40

Με ανάρτησή του στα social media ο διευθυντής εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Γαβαλάς, ευχαρίστησε τους φοιτητές του Παντείου Πανεπιστημίου για την ακουστική περιγραφή για τυφλά άτομα στα παιχνίδια των ερυθρόλευκων.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

«Ακριβώς ένα χρόνο πριν, ξεκινήσαμε ένα πολύ όμορφο ταξίδι μαζί με το Πάντειο Πανεπιστήμιο. Ήταν 2 Απριλίου του 2023, όταν εγκαινιάσαμε την υπηρεσία της ακουστικής περιγραφής στον αγώνα με τον Άρη. Έκτοτε, δεκάδες τυφλοί συμπολίτες μας φιλοξενήθηκαν στο Στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και παρακολούθησαν τους αγώνες του Ολυμπιακού στις εγχώριες και τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, χάρη στην υπηρεσία της ακουστικής περιγραφής.

Τα "μάτια" τους έγιναν οι φοιτήτριες και οι φοιτητές του Παντείου Πανεπιστημίου. Έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, χαρίζοντας έτσι έντονα συναισθήματα στους φιλάθλους με οπτική αναπηρία. Μάλιστα όχι μόνο σε εκείνους που έρχονται δωρεάν στο γήπεδό μας, αλλά και σε χιλιάδες τυφλούς στην Ελλάδα και το εξωτερικό που απήλαυσαν την ακουστική περιγραφή μέσω του ιντερνετικού ραδιοφώνου των φοιτητών του Παντείου Πανεπιστημίου, το Ράδιο Πάντειον Sports.

Ένα ευχαριστώ από καρδιάς στην ομάδα της ακουστικής περιγραφής, τους Μάνο Αγγουριδάκη, Βαγγέλη Βαλαβάνη, Βασίλη Βουτσινά, Βασίλη Γκουζέλο, Στελίνα Δαρδούγια, Αλέξανδρο Κωνσταντώνη, Χρύσα Μαργαρώνη, Ραφαέλα Μητροπούλου, Νίκο Ναούμ, Σοφία Σακαβέλη, Ιζαμπέλα Τουγλή, Αντώνη Χαλά, Αίαντα Χαρωνίτη και Μάρθα Χωριαννοπούλου.

Περιέγραψαν δεκάδες αγώνες σε πρωτάθλημα, κύπελλο, Europa League και Conference League. Επιπλέον, η ακουστική περιγραφή υπήρχε και στον αγώνα των νέων, Ολυμπιακού – Λανς. Ήταν ένα ιστορικό ματς, αφού για πρώτη φορά η συγκεκριμένη υπηρεσία προσφέρθηκε σε αγώνα του UEFA Youth League.

H συνεργασία με το Πάντειο θα συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια, ενώ στην ομάδα της ακουστικής περιγραφής θα προστεθούν νέοι φοιτητές, οι οποίοι ήδη παρακολουθούν σχετικά σεμινάρια από καθηγητές του Πανεπιστήμιου. Άλλωστε, η βελτίωση της προσβασιμότητας στο Στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» παραμένει προτεραιότητα του προέδρου μας, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη.

Το χαμόγελο του Χρήστου που παρακολούθησε απόψε το ματς με τον Άρη χάρη στην ακουστική περιγραφή, είναι η δύναμη όλων μας στον Ολυμπιακό για να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε μεθοδικά, ώστε άπαντες να απολαμβάνουμε τον ίδιο ορίζοντα κάτω από τον ουρανό του Καραϊσκάκη».


Η ανάρτηση στο Χ:

Διαβάστε επίσης