Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Πονοκέφαλος» του Καρτάλ ενόψει Ολυμπιακού

«Πονοκέφαλος» του Καρτάλ ενόψει Ολυμπιακού
Παρασκευή, 5 Απριλίου 2024 - 11:22

Ο Ολυμπιακός μετράει αντίστροφα για να υποδεχτεί τη Φενέρμπαχτσε στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», για το πρώτο ματς της φάσης των «8» του Conference League!

Η Φενέρμπαχτσε μετά το 4-2 επί της Αδάνα Ντεμίρσπορ για το πρωτάθλημα έφτασε φέτος τα 128 γκολ σε μία σεζόν, επίδοση που αποτελεί ρεκόρ όλων των εποχών στο τουρκικό πρωτάθλημα. H αντίπαλος του Θρύλου φαίνεται να έχει απαξιώσει εντελώς το Σούπερ Καπ με την Γαλατά (7/4) και την Πέμπτη (5/4) έκανε προπόνηση αναφέροντας στα social media: «Αρχίσαμε την προετοιμασία για τον Ολυμπιακό»!

Ωστόσο, δεν έλειψαν τα προβλήματα για τον προπονητή Ισμαϊλ Καρτάλ. Συγκεκριμένα, οι Τούρκοι ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για το ματς με τον Θρύλου χωρίς 6 σημαντικούς παίκτες, λόγω τραυματισμού. Ο λόγος για τους Φρεντ, Μπατσουαγί, Γιουκσέκ, Ουντέρ, Χακάν και Κινγκ, ενώ στο παιχνίδι με την Αδάνα ένιωσε ενοχλήσεις ο Καχβετσί στη βουβωνική χώρα.

Ερωτηθείς ο προπονητής, Καρτάλ, αν θα προλάβουν τον Ολυμπιακό, χρησιμοποίησε τη λέξη μπορεί χωρίς να δείχνει σίγουρος ακόμα για κανέναν, λέγοντας πάντως για τον Καχβετσι πως δεν πρέπει να είναι κάτι πολύ σοβαρό.

Θυμίζουμε ότι, ο πρόεδρος της τουρκικής ομάδας Αλί Κοτς τόνισε πως στον τελικό του τουρκικού Σούπερ Καπ με την Γαλατασαράι που είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή (7/4) ίσως να κατεβάσουν την ομάδα Κ19.

Αν πραγματοποιηθεί αυτή η σκέψη, ουσιαστικά με αυτόν τον τρόπο θα έχουν παρακάμψει την άρνηση της τουρκικής ομοσπονδίας να αναβάλει το Σούπερ Καπ λόγω του αγώνα με τους «ερυθρόλευκους» και θα έρθουν με ξεκούραστη ομάδα στην Ελλάδα.

Διαβάστε επίσης