Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η «συνδρομή» του Μασούρα στο παιχνίδι του Ολυμπιακού!

Η «συνδρομή» του Μασούρα στο παιχνίδι του Ολυμπιακού!
Τρίτη, 9 Απριλίου 2024 - 22:42

Με τον Ντανιέλ Ποντένσε τιμωρημένο, ο Γιώργος Μασούρας θα μπορούσε να καλύψει το κενό του Πορτογάλου εξτρέμ, απέναντι στην Φενέρ, αφού είναι ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να προσφέρει τόσο επιθετικά, όσο και ανασταλτικά, σε αγώνες υψηλού επιπέδου, δίνοντας βοήθειες στον μπακ που βρίσκεται πίσω του. Ο Έλληνας άσος, στο παιχνίδι με την Λαμία, δεν κατάφερε να σκοράρει αλλά ήταν «μέσα» σε αρκετές φάσεις από πλευράς Ολυμπιακού. Για την ακρίβεια, ήταν ο παίκτης που έδωσε πάσες «κλειδιά» σε τρία γκολ των «ερυθρόλευκων», αφού στη φάση του 0-1 βρήκε με κάθετη μπαλιά τον Ζέλσον, πριν ο τελευταίος δώσει πάσα στον σκόρερ Γιόβετιτς. Εξάλλου, ήταν ο ποδοσφαιριστής που δημιούργησε και το 0-3, βρίσκοντας αυτή τη φορά τον Μαυροβούνιο επιθετικό, ο οποίος έκανε το γέμισμα με αποδέκτη τον Ελ Κααμπί, στη φάση του αυτογκόλ. Εξάλλου, με πολύ όμορφο τρόπο, με τακουνάκι, βρήκε και τον Έσε, στη σέντρα που οδήγησε στη φάση του αυτογκόλ του 0-4. Βέβαια, ο διεθνής ακραίος δεν τα πήγε σε όλα… τέλεια.

Μιας και ο Μεντιλίμπαρ ήθελε πολύ περισσότερα πράγματα από τον ποδοσφαιριστή του, σε διάφορες στιγμές του παιχνιδιού. Με τα παράπονα του να είναι έντονα από την άκρη του πάγκου. Και αυτό επειδή ο Βάσκος προπονητής θεώρησε πως ο παίκτης του δεν έκανε τις καλύτερες δυνατές πάσες για τους συμπαίκτες του, αλλά και επειδή δεν είχε τα καλύτερα δυνατά «τελειώματα», σε κάποιες φάσεις που βγήκε τετ α τετ.

Διαβάστε επίσης

Γελοιοποιήθηκε η διαιτησία

Γελοιοποιήθηκε η διαιτησία

Αρνητικές εντυπώσεις από Σιδηρόπουλο, Μανούχο, Πουλικίδη και Τζήλο. Επιβεβαιώθηκε και η ανύπαρκτη εκπαίδευση του Μάνταλου