Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Να προσέξουν τις κάρτες οι «ερυθρόλευκοι»

Να προσέξουν τις κάρτες οι «ερυθρόλευκοι»
Τετάρτη, 10 Απριλίου 2024 - 13:12

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ είδε τον Ντάνιελ Ποντένσε να αντικρίζει την κίτρινη κάρτα στο έβδομο λεπτό της παράτασης με την Μακάμπι Τελ Αβίβ στην Τόπολα της Σερβίας, χωρίς ουσιαστικά να υπάρχει λόγος. Μια κάρτα που μπορεί εκείνη τη στιγμή να πέρασε «απαρατήρητη» αφού ο αγώνας ήταν ανοιχτός με τον Θρύλο να έχει βάλει τις βάσεις μια ιστορικής πρόκρισης, όμως ο Πορτογάλος εξτρέμ με αυτή την κίνηση ουσιαστικά έθεσε εαυτόν εκτός του πρώτου αγώνα των προημιτελικών του Conference League.

Ο Ποντένσε είναι ο μεγάλος απών από τον αγώνα της Πέμπτης (11/4, 19:45) με τη Φενέρμπαχτσε, σε ένα κομβικό σημείο, αφού ήταν ανεβασμένος αγωνιστικά και ψυχολογικά και αποτελούσε ένα από τα βαρόμετρα του Ολυμπιακού και στο αγωνιστικό πλάνο του Βάσκου τεχνικού.

Και αν ο Πορτογάλος άσος θα είναι παρών στη ρεβάνς της Κωνσταντινούπολης, επίφοβοι να απουσιάσουν είναι πέντε παίκτες που βρίσκονται στο όριο καρτών και παίζουν σε θέσεις κλειδιά.

Συγκεκριμένα, αν κάποιος από τους Νταβίντ Κάρμο, Παναγιώτη Ρέτσο, Κώστα Φορτούνη, Βιθέντε Ιμπόρα και Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο «κιτρινιστούν» δεν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο ματς του «Σουκρού Σαράτσογλου».

Διαβάστε επίσης

Γκολ και θέαμα από τα γήπεδα ποδοσφαίρου

Γκολ και θέαμα από τα γήπεδα ποδοσφαίρου

Τι έκαναν οι αντίπαλοι Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ, Φενέρ και Μπριζ στα παιχνίδια τους. Δράση στο μεγάλο ντέρμπι της Αγγλίας ανάμεσα σε Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ, που έληξε ισόπαλο, και έφερε την Άρσεναλ στην πρώτη θέση.