Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γκολ και θέαμα από τα γήπεδα ποδοσφαίρου

Γκολ και θέαμα από τα γήπεδα ποδοσφαίρου
Τετάρτη, 10 Απριλίου 2024 - 14:22

Η προειδοποίηση έγινε πράξη.

Αφού αρχικά κατέβηκε με την Κ19 στο Super Cap, η Φενέρμπαχτσε αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο και ενώ πρώτα ο Μάουρο Ικάρντι είχε πετύχει γκολ για τη Γαλατάσαραϊ.

Μια απόφαση που πάρθηκε γιατί η ομοσπονδία δεν ικανοποίησε το αίτημά της για αναβολή του αγώνα, ώστε να προετοιμαστεί για τον προημιτελικό κόντρα στον Ολυμπιακό, αλλά και για τον ορισμό ξένου διαιτητή.

Στο Βέλγιο, ο Μέχελε ανοίγει το σκορ στο 3ο μόλις λεπτό για την αντίπαλο του ΠΑΟΚ, Μπριζ, στο ντέρμπι με την Άντερλεχτ. Ακολούθησαν δύο ακόμα γκολ από τον Ονιεντίκα, τα πρώτα του με τη φανέλα της Μπριζ, στο 61 και το 89.

Η Άντερλεχτ απλά μείωσε στις καθυστερήσεις με τον Ντρέγερ στο τελικό 3-1.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ γκρέμισε από την κορυφή τη Λίβερπουλ αν και βρέθηκε να χάνει από το γκολ του Ντίαζ.

Οι Κόκκινοι Διάβολοι ισοφάρισαν στο 50, με τον Φερνάντες να εκμεταλλεύεται με τον καλύτερο τρόπο το μεγάλο λάθος του Κουάνσα και έφτασαν στην ανατροπή με τον υπέροχο τελείωμα του Μάινου στο 67. Η Λίβερπουλ όμως έσωσε το βαθμό, παίρνοντας πέναλτι – δώρο από το Γουαν Μπισάκα, με τον Σαλάχ να γράφει το 2-2.

Στην 4η θέση ανέβηκε η Τότεναμ που βρέθηκε σε θέση οδηγού στο ματς με τη Νότιγχαμ, από το αυτογκόλ του Μουρίλο. Η Φόρεστ ισοφάρισε με τον Γουντ στο 27, όμως ο Φαν ντε Φεν στο 52 και ο Πόρο έξι λεπτά αργότερα, χάρισαν τον τρίποντο στην ομάδα του Ποστέκογλου.

Στην Ιταλία το γκολ του Γκάτι στο 21, χώρισε Γιουβέντους και Φιορεντίνα, με τη Γηραιά Κυρία να μένει σε τροχιά Τσάμπιονς Λιγκ.

Διαβάστε επίσης