Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Χαμός στην ΕΠΣ Δωδεκανήσου, καφεδάκια με τον Γιαννάκη ο Διακοφώτης! (video)

Χαμός στην ΕΠΣ Δωδεκανήσου, καφεδάκια με τον Γιαννάκη ο Διακοφώτης! (video)
Πέμπτη, 11 Απριλίου 2024 - 10:20

Γνωστό τέκνο της «εξυγίανσης». Από τα… πρωτοπαλίκαρα της ΕΠΟ, για το καλό βεβαίως του ποδοσφαίρου. Χρόνια τώρα στο μετερίζι ο Παναγιώτης Διακοφώτης, πρόεδρος της ΕΠΣ Δωδεκανήσου, παλεύει μέρα νύχτα για να πάει μπροστά το άμοιρο το άθλημα, για να πάνε μπροστά οι ομάδες της περιφέρειας του.

Ο συγκεκριμένος που επί χρόνια είναι ένας από τους… αγωνιστές της ΕΠΟ και της «εξυγίανσης» αντί να ασχοληθεί με τα παρατράγουδα που συμβαίνουν στους τοπικούς αγώνες στην Ένωση του (ΕΠΣ Δωδεκανήσου) κάθε Κυριακή, κάθεται και πίνει καφέδες με τον Γιαννάκη Παπαδόπουλο και κόβουν και ράβουν για το… καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Πιο συγκεκριμένα, μετά τα επεισόδια στον αγώνα τοπικού πρωταθλήματος ανάμεσα στον Ηρακλή Λάρδου και τον Ποσειδώνα Καρπάθου, για τα οποία έχει παρέμβει μέχρι και εισαγγελέας, είχαμε άλλο ένα συμβάν σε διοργάνωση της ΕΠΣ Δωδεκανήσου.

Συγκεκριμένα, στο ματς για την προημιτελική φάση του κυπέλλου Δωδεκανήσου η Α.Ε.Ρ.Α. επικράτησε με 1-2 του Α.Ο Πυλίου και δεν έλειψαν τα επεισόδια. Μετά το νικητηρίο γκολ της ομάδας της Ρόδου, κατά την διάρκεια των πανηγυρισμών, ο παίκτης Γκέτσι, δέχτηκε ένα χτύπημα από το πουθενά από άνθρωπο που φορούσε τα διακριτικά της ομάδας του Α.Ο. Πυλίου και όπως ήταν λογικό τα πνεύματα «άναψαν» και πιάστηκαν στα χέρια οι παίκτες (όχι μόνο) των δύο ομάδων.

Δείτε το περιστατικό ΕΔΩ.

Άλλη ένα άσχημο γεγονός στο «μπάχαλο» που επικρατεί στο ποδόσφαιρο της ΕΠΣ Δωδεκανήσου λόγω του Διακοφώτη που διαφημίζεται για όλους τους λάθος λόγους.

Το πρωτοπαλίκαρο της... εξυγίανσης προτιμάει να κάνει «ραντεβουδάκια» με τον Γιαννάκη, παρά να αναλάβει τις ευθύνες για τα όσα συμβαίνουν στην Ένωση του.

Διαβάστε επίσης