Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η θέση που «παίζεται» στην ενδεκάδα για την «μάχη» με την Φενέρ!

Η θέση που «παίζεται» στην ενδεκάδα για την «μάχη» με την Φενέρ!
Πέμπτη, 11 Απριλίου 2024 - 10:38

Το ματς του Ολυμπιακού με την Φενέρμπαχτσε είναι εκείνο, το οποίο θέλοντας και μη, συγκεντρώνει ΟΛΟ το ενδιαφέρον στο ελληνικό και ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο αυτή τη στιγμή. Ο Θρύλος θα διεκδικήσει ένα θετικό αποτέλεσμα στο «Γ. Καραϊσκάκης», με «φόντο» τη ρεβάνς στη Πόλη. Ο Θρύλος θέλει πάση θυσία τη νίκη κόντρα στην Φενέρμπαχτσε, ώστε να έχει τον «πρώτο λόγο» για την πρόκριση στην τετράδα του Conference League. Και μπορεί να το κάνει.

Και ο Μεντιλίμπαρ… σχεδιάζει. Για την ακρίβεια έχει σχεδιάσει. Το πλάνο μοιάζει να είναι εν πολλοίς έτοιμο, αλλά υπάρχει μια λεπτομέρεια, η οποία ακόμη… δουλεύεται.

Η θέση που «παίζεται» στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού, ενόψει Φενέρ, είναι εκείνη του «αντικαταστάτη» του τιμωρημένου Ντανιέλ Ποντένσε, ανάμεσα σε Μασούρα και Γιόβετιτς. Αμφότεροι. Παίζουν ωραία μπάλα, σκοράρουν ή δημιουργούν και γενικά είναι… στο κλίμα και σε καλή φόρμα!

Ο «Μέντι» το σκέφτεται. Οι δύο άσοι «μονομαχούν» για μια θέση βασικού στο μεγάλο αποψινό ματς και φυσικά η επιλογή μπορεί να κρίνει πολλά και αναμένεται να γίνει γνωστό λίγη ώρα πριν την σέντρα.

Σίγουροι πάντως θα πρέπει να θεωρούνται οι Τζολάκης, Ροντινέι, Κάρμο, Ρέτσος, Ορτέγκα, Έσε, Τσικίνιο, Όρτα, Φορτούνης και Ελ Κααμπί και το ερώτημα είναι ποιος εκ των Μασούρα ή Γιόβετιτς θα προτιμηθεί.

Διαβάστε επίσης

Εδώ είναι ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ κι η ΚΟΛΑΣΗ εδώ!

Εδώ είναι ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ κι η ΚΟΛΑΣΗ εδώ!

Ο Ολυμπιακός δεν είναι ποτέ μόνος του. Και ποτέ δεν θα είναι. Όχι όσο ο υπέροχος κόσμος του είναι εκεί, για να δείχνει σε όλους τι εστί Καραϊσκάκη. Και απόψε στις 19:45, απέναντι στην Φενέρ, θα το δείξει ξανά!