Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Υπέγραψε ο Στρατηγός! (photo)

Υπέγραψε ο Στρατηγός! (photo)
Σάββατο, 13 Απριλίου 2024 - 10:07

Την επέκταση του συμβολαίου του Χοσέ Λουίζ Μεντιλίμπαρ ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ο Βάσκος θα παραμείνει στον πάγκο του Θρύλου και μετά τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου, όπως ήταν η αρχική συμφωνία, καθώς επισημοποιήθηκε η ανανέωση της συνεργασίας του μέχρι και το καλοκαίρι του 2025.

«Ο Ισπανός τεχνικός υπέγραψε την επέκταση του συμβολαίου του και θα χτίσει τον Θρύλο της επόμενης σεζόν!» αναφέρει σε σχετική ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ.

Η απόφαση για την επέκταση της συμφωνίας είχε γίνει αμέσως μετά την ήττα με 4-1 από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο «Γ. Καραϊσκάκης», στον πρώτο αγώνα για τη φάση των «16» του Conference League, στις 7 Μαρτίου.

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού Ευάγγελος Μαρινάκης είχε συναντηθεί με τον Μεντιλίμπαρ αμέσως μετά τον αγώνα και του εξέφρασε την επιθυμία του να συνεχίσει στον πάγκο του Θρύλου, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο την εμπιστοσύνη του στη δουλειά του Βάσκου, την οποία δεν θα έκρινε από ένα ατυχές αποτέλεσμα, με τους; δύο άντρες να δίνουν τα χέρια.

Ο μάνατζερ του «Μέντι» βρέθηκε στην Ελλάδα το προηγούμενο διάστημα και συζήτησε με τη διοίκηση της ΠΑΕ τις λεπτομέρειες του συμβολαίου, με την υπογραφή του οποίου και τη σχετική ανακοίνωση επισφραγίστηκε η συμφωνία.

Πλέον, ο Μεντιλίμπαρ είναι και επίσημα αυτός που καλείται να χτίσει τον Θρύλο της νέας χρονιάς, αλλά πρώτα επικεντρώνεται στους στόχους του Conference League αλλά και του πρωταθλήματος, αφού δεν σταματάει να τονίζει πως τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα στη «μάχη» των πλέι οφ της Super League.

Η ανάρτηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

Διαβάστε επίσης