Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γιορτή ΑΕΚ: Τουλάχιστον είχε... χανούμισσα για χορό!

Γιορτή ΑΕΚ: Τουλάχιστον είχε... χανούμισσα για χορό!
Σάββατο, 13 Απριλίου 2024 - 20:46

Είναι διαφορετικό, λέει, να είσαι ΑΕΚ. Το ακούς, το διαβάζεις ξανά και ξανά. Προφανώς επειδή η επανάληψη είναι η μητέρα της μάθησης. Αισθάνεσαι ότι το αναπαράγουν μεταξύ τους μπας και το πιστέψουν. Γνωρίζουν πολύ καλά πως δεν έχουν καμία διαφορετικότητα. Φέρονται διαφορετικά όταν και όπως τους συμφέρει. Πετάνε τις... κορώνες για αξιακούς κώδικες που δεν τις χάφτουν ούτε 5χρονα.

Δημιούργησαν χρέη και τα έγραψαν στο χιόνι, έριξαν την ομάδα τους στην Γ΄Εθνική και ξευτελίστηκαν ανεπανόρθωτα και σήμερα βγαίνουν και πανηγυρίζουν για την ομάδα τους , η οποία κλείνει ένα αιώνα ζωής και έκαναν το… σόου. Ναι με το παλιό ΑΦΜ, με το νέο όμως τι γίνεται;

Μετά το φιάσκο με το αερόστατο που σηκωνόταν με τίποτα, οι «κιτρινόμαυροι» πρόσφεραν θέαμα και διασκέδαση, τιμώντας τις παραδόσεις τους.

Πιο συγκεκριμένα, πάνω στο αερόστατο έβαλαν… χανούμισσες να χορεύουν. Πραγματικά δεν παλεύονται οι τύποι.

Δεν τις φτάνει κανείς στο χορό. Μόλις βάλεις μουσική αμέσως σηκώνονται και χορεύουν οι χανούμισσες. Και αυτό δεν το λέμε εμείς, αλλά ο Κώστας Μπίγαλης στο άσμα του με τίτλο: «11 χανούμισσες».

Ένα τραγούδι που βγήκε το 2005 αλλά πλέον είναι πιο επίκαιρο από ποτέ, με τις συγκεκριμένες επιδείξεις στην γιορτή τους.

Διαβάστε επίσης