Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Του έδειξε ότι τον πιστεύει και του δίνει τα… κλειδιά!

Του έδειξε ότι τον πιστεύει και του δίνει τα… κλειδιά!
Σάββατο, 13 Απριλίου 2024 - 21:07

Γράφει ο Αντώνης Αντωνίου

Ο πλέον… δύσπιστος φίλος του Ολυμπιακού, πείθεται, πλέον, για το που μπορεί να φτάσει αυτή η ομάδα. Για το που μπορεί να την οδηγήσει ο ηγέτης της, ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Πείθεται για το όραμα, το οποίο διατηρεί άσβεστο, αυτός ο άνθρωπος. Άσβεστο, από την πρώτη ημέρα, κατά την οποία ανέλαβε την τύχη του μεγαλύτερου ελληνικού Συλλόγου, μέχρι «σήμερα», οπότε φτάνει στο σημείο να ανανεώνει τη συνεργασία με τον Xoσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, μετά από 65 ημέρες παρουσίας του στον «ερυθρόλευκο» πάγκο.

Και συνεχίζει, έτσι, να δίνει «σάρκα» σε αυτό του το όραμα. Σε αυτή του την επιθυμία. Να δει τον Ολυμπιακό να εκτοξεύεται όλο και περισσότερο!

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης με κίνηση ματ έσπευσε να ανανεώσει το συμβόλαιο του Μεντιλίμπαρ και το έκανε μετά από μία βαριά ήττα (Ολυμπιακός-Μακάμπι 1-4) και να πέσουν οι «τζίφρες» μετά το... άδικο 1-0 από την ΑΕΚ. Έβλεπε μπροστά, έβλεπε ότι με τον Βάσκο προπονητή οι Πειραιώτες μπορούν να κάνουν μεγάλα πράγματα και λίγο καιρό μετά δικαιώνεται.

Πολλοί έχουν ξεχάσει την εικόνα του Ολυμπιακού μέχρι να έρθει ο Ισπανός τεχνικός, η οποία άλλαξε άρδην σε μόλις λίγες ημέρες. Οι Πειραιώτες είναι μέσα στο πρωτάθλημα και γράφει ιστορία στην Ευρώπη όντας «ζωντανός» για το Ευρωπαϊκό. Φανταστείτε τι έχουμε να δούμε από τον Ολυμπιακό και τον συγκεκριμένο προπονητή.

Ο Μαρινάκης τον στήριξε. Πίστευε σε εκείνον. Και η πίστη, όπως και η επιμονή, αλλά και η υπομονή, δικαιώνεται. Και δικαιώθηκε. Ο Ολυμπιακός, κόντρα στο… ρεύμα της εποχής, το… ρεύμα που λέει «χτυπήστε τον Θρύλο», λάμπει! Γίνεται ολοένα και πιο ισχυρός! Και βαδίζει σε νέα μονοπάτια, δίνοντας του τα… κλειδιά για έναν Ολυμπιακό που θα κάνει υπερήφανους τους ΓΑΥΡΟΥΣ στην πιο ιστορική σεζόν της ιστορίας του, στα 100 χρόνια του μεγαλύτερου Συλλόγου της χώρας!

Διαβάστε επίσης