Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γελάει ο κόσμος με τις αστειότητες του ΠΑΟΚ

Γελάει ο κόσμος με τις αστειότητες του ΠΑΟΚ
Δευτέρα, 22 Απριλίου 2024 - 00:22

Όσοι είδαν το ματς Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 2-1 κατάλαβαν ότι μια ομάδα ευνοήθηκε και αυτός είναι ο ΠΑΟΚ, άσχετα αν οι Θεσσαλονικείς κάνουν το άσπρο-μαύρο με τη διαιτησία του Πορτογάλου Νογκέιρα, σε μια προσπάθεια για να βρουν άλλοθι, αν και έχασαν από την καλύτερη ομάδα της Ελλάδας που είναι ο Ολυμπιακός.

Η συμπεριφορά του πάγκου του ΠΑΟΚ ήταν απαράδεκτη. Τους ανέχθηκαν τόσο ο ρέφερι όσο και ο τέταρτος Τσαγκαράκης. Αντιδρούσαν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και ο Νογκέιρα, με ευθύνη και του ρέφερι από τα Χανιά, τους χάρισε κάρτες. Ειδικά ο αναπληρωματικός γκολκίπερ Ζίφκο Ζόβκιβιτς ήταν προκλητικός σε αρκετές περιπτώσεις, ξεπέρασε τα όρια με τις διαμαρτυρίες του και έπρεπε να αποβληθεί.

Ο Νογκέιρα χαρίστηκε στους παίκτες του ΠΑΟΚ σε άλλες έξι περιπτώσεις:

-Στο 6’ έπρεπε να υποδείξει φάουλ υπέρ του Μεϊτέ ο οποίος κράτησε τον Ζέλσον Μαρτίνς, μια φάση που έγινε μπροστά στα μάτια του βοηθού Ντουάρτε Μπρας που κακώς δεν υπέδειξε την παράβαση στον Νογκέιρα.

-Στο 9’ ο διαιτητής έκανε δώρο φάουλ υπέρ του ΠΑΟΚ αφού δεν υπήρξε παράβαση του Κίνι και του Ναβάρο σε βάρος του Κουλιεράκη. Η παράβαση είναι παρόμοια με αυτή στο 6’ την οποία δεν καταλόγισε. Η απόδειξη για τα δυο μέτρα και τα δυο σταθμά.

-Στο 33’ κακώς σφύριξε φάουλ υπέρ του ΠΑΟΚ, πλάγια κοντά στον πάγκο του Ολυμπιακού.

-Στο 36’ ο Νογκέιρα έπρεπε να καταλογίσει φάουλ υπέρ του Ολυμπιακού όταν ο Μπάμπα έσπρωξε τον Κίνι μέσα στην περιοχή τον «ερυθρόλευκων».

-Στο 45’+2’ ο Πορτογάλος διαιτητής «έπνιξε» κίτρινη κάρτα στον Αντρίγια Ζίφκοβιτς αν και έκανε φάουλ στον Ποντένσε, ανακόπτοντας υποσχόμενη επίθεση.

-Στο 64’ έκανε δώρο ένα ακόμη φάουλ στον ΠΑΟΚ, σε βάρος του Ιμπόρα. Είναι η φάση που αποβλήθηκε και ο Παντελής Κωνσταντινίδης.

Διαβάστε επίσης