Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

H πιο βαριά φανέλα στην Ελλάδα!

H πιο βαριά φανέλα στην Ελλάδα!
Δευτέρα, 22 Απριλίου 2024 - 01:00

Κόντρα σε όλους και σε όλα. Απέναντι στα διαιτητικά αίσχη που έχει αντιμετωπίσει από την αρχή της σεζόν. Σε μία χρονιά που δεν ξεκίνησε όπως θα ήθελε και βρέθηκε αρκετά μακριά από την κορυφή. Σε μία χρονιά που έμοιαζε χαμένη και χωρίς ελπίδα, ο Ολυμπιακός απέδειξε ξανά γιατί έχει την πιο βαριά φανέλα.

Ο Θρύλος κατάφερε να μπει ξανά στη μάχη του πρωταθλήματος πριν την έναρξη των πλέι οφ. Παρά τις ήττες από ΠΑΟ και ΑΕΚ, οι «ερυθρόλευκοι» κλήθηκαν να αγωνιστούν σε ένα παιχνίδι που ήταν «τελικός». «Τελικός» διότι σε περίπτωση ήττας, θα βρίσκονταν με το ένα πόδι εκτός διεκδίκησης τίτλου.

Κόντρα στον ΠΑΟΚ οι Πειραιώτες έπαιξαν με το μεγαλύτερο «πρέπει» και κατάφεραν επάξια με τρομερό ποδόσφαιρο, λίγα 24ωρα μετά την ιστορική πρόκριση στους «4» Conference League μέσα στην Τουρκία και συνεχίζει στο κυνήγι του τίτλου!

Η φανέλα του Ολυμπιακού είναι η πιο βαριά, οι αντίπαλοί του θα πρέπει να τη σέβονται και να μην υποτιμούν ποτέ τον Θρύλο είτε βρίσκεται στο -10 είτε στο -6 (με αγώνα λιγότερο). Ο Ολυμπιακός θα είναι πάντα από πάνω τους ακόμα και αν δεν καταφέρει τελικά να κερδίσει φέτος το πρωτάθλημα. Το έχει κάνει 47 φορές, κανείς δεν πρόκειται να τον φτάσει και γι΄αυτό θα πρέπει πάντα να τον υπολογίζουν.

Διαβάστε επίσης