Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

O «καυτός» Ποντένσε και το ψεγάδι του Ολυμπιακού!

O «καυτός» Ποντένσε και το ψεγάδι του Ολυμπιακού!
Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024 - 10:25

Ένα εύκολο απόγευμα Κυριακής είχε ο Ολυμπιακός κόντρα στη Λαμία, στο Καραϊσκάκη. Παρά τις 10 αλλαγές του Μεντιλίμπαρ στην ενδεκάδα σε σχέση με το παιχνίδι της Τετάρτης κόντρα στον Άρη και ενώ ακολουθεί το ματς του αιώνα κόντρα στην Άστον Βίλα για τα ημιτελικά του Conference League.

Πρώτο «βιολί» της «ορχήστρας» του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για ένα ακόμα ματς ήταν ο Ντάνιελ Ποντένσε, ο οποίος αισθάνεται πιο τέλεια από ποτέ, από όταν επέστρεψε στο Λιμάνι και κάνει… παπάδες. Μάλιστα πέτυχε κάτι που δεν είχε καταφέρει ποτέ ξανά στην καριέρα του. Ο 28χρονος Πορτογάλος εξτρέμ, μετράει μέχρι στιγμής 10 γκολ στο ελληνικό πρωτάθλημα. Επτά στην κανονική διάρκεια, τρία στα playoffs και συνεχίζει. Ενώ παράλληλα έχει και 6 ασίστ.


Ωστόσο, πέραν των διθυράμβων και των αποθεώσεων υπήρξε ένα διάστημα στο χθεσινό παιχνίδι. Έγιναν πράγματα που πρέπει οι Πειραιώτες να μην το ξαναπραγματοποιήσουν γιατί θα το… πληρώσουν στο προσεχές μέλλον με τα κρίσιμα ματς που έρχονται. Και ο «Μέντι» είναι ο πρώτος τα έχει εντοπίσει και ενδέχεται να δουλέψει αρκετά σε αυτό. Ο λόγος για το τελευταίο μισάωρο του ματς με τη Λαμία και την χαλάρωση μετά το 3-0, που πήγε να γίνει ντέρμπι από το πουθενά και το γκολ που δέχτηκε. Απειλήθηκε συνολικά με τέσσερις φάσεις, δέχτηκε και ένα τέρμα.

Εικόνα που ήταν ψεγάδι, με έναν Ολυμπιακό που δυστυχώς αποδεικνύεται ότι είναι αδύνατον να κρατήσει το μηδέν στα παιχνίδια του και ο Βάσκος τεχνικός καλείται να το διορθώσει αυτό ενόψει των κρίσιμων μονομαχιών που έρχονται στο τέλος της σεζόν.

Διαβάστε επίσης