Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με Στρατηγό «Μέντι» δικαιούται να πιστεύει για Πρωτάθλημα και Ευρωπαϊκο!

Με Στρατηγό «Μέντι» δικαιούται να πιστεύει για Πρωτάθλημα και Ευρωπαϊκο!
Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024 - 09:50

Η άκρως συναρπαστική μέχρι και το τέλος της φετινή σεζόν έχει φέρει τον Ολυμπιακό λίγες μέρες πριν μπει ο Μάιος να διεκδικεί δύο τίτλους. Και ένα (νέο) τραγούδι υπάρχει στο μυαλό όλων των ΓΑΥΡΩΝ Για αυτό θα ζω μ ένα όνειρο τρελό ο Θρύλος να σηκώσει…. Το Ευρωπαϊκό στην Φιλαδέλφεια και το Πρωτάθλημα στην Λεωφόρο.

Ναι, αυτός ο Ολυμπιακός που γουστάρουμε να βλέπουμε στην πλειοψηφία των αγώνων του, το τελευταίο διάστημα, μπορεί να τα καταφέρει. Τι φοβόμαστε; Μια κακή μας βραδιά, την ατυχία, και να μην παίξει ρόλο η διαιτησία στην διαμόρφωση των αποτελεσμάτων. Σεβόμαστε όλους τους αντιπάλους μας, στο ποδόσφαιρο εννοείται πως τίποτε δεν είναι σίγουρο και υπάρχει και η ήττα, αλλά μέχρι εκεί.

Οφείλουμε εδώ που φτάσαμε να δώσουμε τις μάχες μας σε όλα τα μέτωπα και ότι βγει. Και κίνητρα υπάρχουν και φιλοδοξίες, και το τελείωμα της φετινής χρονιάς, μπορεί να είναι ονειρικό. Έχουμε μπροστά μας τεράστιες προκλήσεις και στην Ευρώπη και στην Ελλάδα.

Με τρεις νίκες στα τρία εναπομείναντα παιχνίδια, οι «ερυθρόλευκοι» κατακτούν το πρωτάθλημα, χωρίς να τους ενδιαφέρουν τα αποτελέσματα των άλλων. Αν αυτό μάλιστα συμβεί, τότε η φιέστα το τίτλου θα πραγματοποιηθεί στην Λεωφόρο. Όνειρο!!!

Όλα αυτά, ενώ ο Ολυμπιακός βρίσκεται στα ημιτελικά του Conference Leagye και διεκδικεί τον πρώτο ευρωπαϊκό τίτλο στην Ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Αν εκεί κάνει την υπέρβαση, αποκλείσει την Άστον Βίλα και υπερκεράσει το εμπόδιο όποιου αντιπάλου προκύψει στον μεγάλο τελικό, τότε θα σηκώσει την κούπα στην «OPAP Arena». Πραγματική ονείρωξη! Ο Μεντιλίμπαρ εξακολουθεί να πιστεύει και για τα δύο και έχει καταφέρει και στους παίκτες του.

Δύσκολο; Σαφώς. Ακατόρθωτο; Πλέον όχι. Με ένα όνειρο όχι και τόσο τρελό, ο Θρύλος να σηκώσει πρωτάθλημα στη Λεωφόρο και ευρωπαϊκό στην OPAP Arena!


Διαβάστε επίσης