Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τερίμ: Ήρθε ως «αυτοκράτορας», θα φύγει ως «ζητιάνος»; (video)

Τερίμ: Ήρθε ως «αυτοκράτορας», θα φύγει ως «ζητιάνος»; (video)
Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024 - 00:45

Έχουν μεγάλη πλάκα. Το λέμε και το ξαναλέμε. Μεγάλη πλάκα. Κάθε χρόνο βγαίνουν και λένε πάνε για πρωτάθλημα και ότι είναι η χρονιά τους και άλλα τέτοια αστεία. Όμως δεν υπολογίζουν τον Ολυμπιακό. Δηλαδή τον μόνιμο πρωταθλητή και εκτίθενται.

Αυτό το συνονθύλευμα που λέγεται Παναθηναϊκός που έχει την κρατική αβάντα πηγαίνει από ΦΑΠΑ σε ΦΑΠΑ! Πόσο θα αντέξει ο σβέρκος τους όμως είναι το θέμα. Γιατί έχουν πέσει πολλές τελευταία και τα… φαρμάκια είναι πολλά γι’ αυτούς. Ως προς τι αυτός ο πρόλογος; Ο Τερίμ που ήρθε ως «αυτοκράτορας», έτσι όπως τον αποκαλούσαν τα «πράσινα» φερέφωνα» και έταζε πρωτάθλημα και κύπελλο, κοντεύει να φύγει ως ζητιάνος.

Διότι, απέτυχε παταγωδώς και όπως καταλαβαίνετε μετά τον τελικό του Κυπέλλου, λογικά, θα μας χαιρετίσει για να συνεχίσει τις διακοπές που διέκοψε όταν ο Ατζούν αποφάσισε να τον φέρει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Αλαφούζου και των πρασίνων. Η ομάδα… των Αμπελοκήπων, φέτος έφτασε αισίως τα 14 συμπληρωμένα χρόνια χωρίς πρωτάθλημα στον Παναθηναϊκό. Πέρσι τους γκρέμισε τα όνειρα στο Καραϊσκάκη, ο τεράστιος Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ. Φέτος ίσως δουν το Θρύλο να το σηκώνει μέσα στο «σπίτι» του.

Και ρωτάμε τώρα εμείς, μετά από αυτή την «επιτυχία», ήρθε ως «αυτοκράτορας», θα φύγει ως «ζητιάνος»;

Διαβάστε επίσης