Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αλεξανδρόπουλος παντός… καιρού

Αλεξανδρόπουλος παντός… καιρού
Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024 - 19:15

Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος, μίλησε στην «Cosmote Tv» για την επιστροφή του μετά από καιρό και κατάφερε να σκοράρει στις καθυστερήσεις για το 4-1 των Πειραιωτών. «Αυτή είναι η δουλειά μας, να βλέπουμε κάθε παιχνίδι, κάθε ημίχρονο και λεπτό να παίζουμε σαν επαγγελματίες. Κάναμε μία καλή εμφάνιση» υπογράμμισε ο Έλληνας χαφ.

Συνέχισε λέγοντας ο νεαρός μέσος πως: «Είμαι χαρούμενος γιατί είχα ένα δύσκολο διάστημα αποχής. Κάθε μέρα είχα κίνητρο, γιατί η ομάδα κάνει μεγάλη πορεία στην Ευρώπη κι εγώ που είδα δύο-τρία ματς από την κερκίδα ή τον πάγκο, δούλεψα παραπάνω και έχω έξτρα κίνητρο για να ξαναγυρίσω»

Κατέληξε ο Αλεξανδρόπουλος για τον αγώνα με την Άστον Βίλα, στο «Βίλα Παρκ» πως: «Την Πέμπτη είναι ένα μεγάλο ματς για τον σύλλογο και για εμάς τους παίκτες και τον προπονητή. Τώρα θα επικεντρωθούμε εκεί. Να έχουμε την καλύτερη πνευματική και αγωνιστική προετοιμασία για το ματς με την Άστον Βίλα».

Σε ό,τι αφορά το κομμάτι της στατιστικής, ο Αλεξανδρόπουλος που παίζει δανεικός από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας στον Πειραιά, έχει πετύχει γκολ πλέον και στο πρωτάθλημα, με αυτό απέναντι στην Λαμία, αλλά και σε προκριματικά Γιουρόπα Λιγκ με την Γκενκ, όπως και στο Κύπελλο (1-1 με τον ΠΑΟ στην Λεωφόρο). Μάλιστα τα δύο πρώτα ήταν σε καθυστερήσεις αγώνα και το τελευταίο σε καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου!

Διαβάστε επίσης