Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ούτε τη μια δουλειά που έχουν, δεν μπορούν να κάνουν σωστά.

Ούτε τη μια δουλειά που έχουν, δεν μπορούν να κάνουν σωστά.
Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024 - 19:51

Μια δουλειά έχουν ουσιαστικά στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, του Τάκη Μπαλτάκου. Μια φορά τον χρόνο. Να ορίσουν την έδρα του τελικού του κυπέλλου Ελλάδας. Και ούτε αυτό δεν μπορούν να το κάνουν σωστά. Σκέφτονται να προγραμματίσουν γιορτές, φιέστες και ό,τι άλλο θα μπορούσε να προσφέρει «άρτον και θέαμα» στο φιλοθεάμων κοινό, αλλά και αυτό πάει στις καλένδες.

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε – επιτέλους – επίσημα την έδρα του τελικού, το Πανθεσσαλικό, το οποίο βάσει των νέων διατάξεων για τη διεξαγωγή αγώνων, είναι ακατάλληλο να φιλοξενήσει κόσμο.

Δεν υπάρχουν κάμερες, τουρνικέ. Για αυτό και θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών ο τελικός, κάτι το οποίο τεχνηέντως δεν αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση. Εκτός και αν προλάβουν μέχρι τις 25 Μαΐου να τα διορθώσουν. Κάτι που θα μπορούσε να είχε γίνει εδώ και δύο μήνες που περιφέρεται από γήπεδο σε γήπεδο ανά την Ελλάδα ο τελικός.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Το Σάββατο 25 Μαΐου 2024 στις 20:30 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου θα διεξαχθεί ο Τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, Παναθηναϊκός-Άρης. Την απόφαση έλαβε σήμερα η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, η οποία επικύρωσε τη σχετική απόφαση της Επιτροπής Διοργανώσεων της ΕΠΟ.

Η απόφαση ελήφθη σε συνεννόηση με την Cosmote που είναι ο τηλεοπτικός πάροχος της διοργάνωσης και τη Super League 1 για την ολοκλήρωση των playoffs του πρωταθλήματος.

Επίσης, ελήφθησαν υπόψη τα προγράμματα των διεθνών διοργανώσεων και η διεξαγωγή του τελικού του UEFA Europa Conference League στις 29 Μάϊου στην Αθήνα».

Διαβάστε επίσης