Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Παρουσία… έκπληξη στην προπόνηση του Θρύλου στο «Βίλα Παρκ» (photos)

Παρουσία… έκπληξη στην προπόνηση του Θρύλου στο «Βίλα Παρκ» (photos)
Πέμπτη, 2 Μαΐου 2024 - 05:30

ΜΠΕΡΜΠΙΓΧΑΜ-ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Το 2018, ύστερα από 25 χρόνια στον Ολυμπιακό, ο Κούλης Δουρέκας ανέλαβε πόστο στη Νότιγχαμ Φόρεστ, ως διευθυντής ποδοσφαίρου, λίγο καιρό μετά την ανάληψη των μετοχών του βρετανικού κλαμπ από τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Περίπου τέσσερα χρόνια αργότερα, ο πολύπειρος παράγοντας αποφασίστηκε να συμπεριληφθεί και στο διοικητικό συμβούλιο των «Reds»! Ο αγαπημένος Κούλης των Πειραιωτών, δεν θα μπορούσε να χάσει την ευκαιρία να βρεθεί δίπλα στην ομάδα της καρδιάς του για το Άστον Βίλα-Ολυμπιακός και πραγματοποίησε το ταξίδι Νότιγχαμ-Μπέρμπιγχαμ (απόσταση 1:20’ λεπτά), ενώ θυμίζουμε είχε δώσει το «παρών» και τον περασμένο Νοέμβρη στην αναμέτρηση Γούεστ Χαμ-Ολυμπιακός για το Europa League στο «London Stadium».

Μάλιστα, ο Δουρέκας βρέθηκε στο «Βίλα Παρκ» ώστε να παρακολουθήσει την προπόνηση του Ολυμπιακού.

Συνομίλησε με στελέχη του Συλλόγου του Πειραιά, ενώ είχε την ευκαιρία να δει από κοντά τους παίκτες του Θρύλου, όπως τον Μασούρα και τον Φορτούνη μέσα ένα πολύ ωραίο και εγκάρδιο κλίμα.

Δείτε φωτό:

Διαβάστε επίσης

«Πόλος έλξης» ο Μεντιλίμπαρ

«Πόλος έλξης» ο Μεντιλίμπαρ

Κατά την αναχώρηση του Ολυμπιακού για το Μπέρμπιγχαμ, ο κόσμος στο «Ελ. Βενιζέλος» ζητούσε φωτογραφίες και selfies από τον Βάσκο Στρατηγό...