Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το καλό κλίμα λέει πολλά!

Το καλό κλίμα λέει πολλά!
Πέμπτη, 2 Μαΐου 2024 - 05:50

Όλος ο οργανισμός του Ολυμπιακού κατανοεί τη σημασία, την οποία αποκτά το σπουδαίο ματς της Πέμπτης (2/5, 22:00). Απέναντι στην Άστον Βίλα, ο Θρύλος μπορεί με νίκη να βάλει δύσκολα στους Άγγλους να αυξήσει τις πιθανότητες του να πάρει την πρόκριση στον μεγάλο τελικό του Conference League.

Και σε αυτό το πλαίσιο, οι τελευταίες μια-δυο μέρες έχουν κυλήσει με την ομάδα να είναι σε… γκάζια. Σε τσίτα, αλλά μέσα σε ένα πολύ καλό και οικογενειακό κλίμα.

Οι παίκτες του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έχουν και τη δίψα αλλά και τη θέληση, προκειμένου να πάρουν το ζητούμενο στο ματς. Φυσικά, αυτό δεν είναι άλλο από τη νίκη ή ένα θετικό αποτέλεσμα ενόψει της ρεβάνς στις 9 Μαΐου στο Ναό, προκειμένου ο Θρύλος να φτάσει στο στόχο του.

Οι «ερυθρόλευκοι» μαζί με τον κόσμο τους, ο οποίος θα βρεθεί και στο Μπέρμπιγχαμ μιας και έχει εξαντληθεί όλα τα διαθέσιμα εισιτήρια που έδωσαν οι Άγγλοι, θα δώσουν ό,τι έχουν και δεν έχουν για να ωθήσουν την αρμάδα του «Μέντι» για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Διαβάστε επίσης

«Πόλος έλξης» ο Μεντιλίμπαρ

«Πόλος έλξης» ο Μεντιλίμπαρ

Κατά την αναχώρηση του Ολυμπιακού για το Μπέρμπιγχαμ, ο κόσμος στο «Ελ. Βενιζέλος» ζητούσε φωτογραφίες και selfies από τον Βάσκο Στρατηγό...