Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Παρών» ο Πρόεδρος και στo Μπέρμπιγχαμ!

«Παρών» ο Πρόεδρος και στo Μπέρμπιγχαμ!
Πέμπτη, 2 Μαΐου 2024 - 06:50

ΜΠΕΡΜΠΙΓΧΑΜ-ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ANTΩΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του ένα από τα πιο σημαντικά και πιο κρίσιμα παιχνίδια στην ευρωπαϊκή ιστορία του. Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν απόψε το βράδυ την Άστον Βίλα και θέλουν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα που θα τους δώσει την προβάδισμα και την ευκαιρία να βρεθούν για πρώτη φορά σε τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, λοιπόν, δεν μπορούσε να λείπει.

Ο ηγέτης του Θρύλου ταξίδεψε στην πόλη του Μπέρμπιγχαμ, ώστε να βρεθί και πάλι δίπλα στην ομάδα, όπως τόσες και τόσες φορές έχει κάνει. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι διαρκώς στο πλευρό της ομάδας και το δείχνει έμπρακτα.

Βρίσκεται δίπλα στους «ερυθρόλευκους», δείχνοντας την έμπρακτη στήριξη του και την πίστη του ότι θα καταφέρουν να πάρουν την πρόκριση στον τελικό του Conference League κόντρα σε έναν ισχυρό αντίπαλο του που βρίσκεται αυτή την στιγμή στο Top-4 της Premier League,

Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που ο ηγέτης του Θρύλου βρίσκεται στο πλευρό των Πειραιωτών. Θυμίζουμε πριν από λίγες ημέρες για την ατελείωτη αγάπη του για τον Θρύλο, πραγματοποίησε ώρες πτήσεων για να είναι δίπλα και παντού, κάνοντας το δρομολόγιο Πόλη-Νιόν-Πειραιάς-Νιόν, αφήνοντας στην άκρη τις υπόλοιπες δουλειές του. Το ίδιο κάνει και απόψε, με την ελπίδα να έρθει ένα θετικό αποτέλεσμα ενόψει της ρεβάνς στον κατάμεστο Ναό στις 9 Μαΐου (22:00).

Διαβάστε επίσης