Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γκολ & θέαμα από τα ποδοσφαιρικά γήπεδα (video)

Γκολ & θέαμα από τα ποδοσφαιρικά γήπεδα (video)
Σάββατο, 4 Μαΐου 2024 - 15:32

Η Λούτον δεν κατάφερε να περάσει νικηφόρα από την έδρα της Έβερτον και πλησιάζει όλο και περισσότερο στον υποβιβασμό.

Στην Αγγλία, ματς «φωτιά» για τη Λούτον και την προσπάθεια παραμονής στην Premier League με αντίπαλο την Έβερτον και δύσκολη εξέλιξη το πέναλτι για το μαρκάρισμα του Μένγκι στον Μπρανθγουέιτ.

Ο Κάλβερτ Λούιν ευστόχησε και οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν 1 – 0 στο 24’ . Η Λούτον πανηγύρισε το γκολ ισοφάρισης στο 31′ με τον Αντεμπάγιο, αλλά το 1 – 1 ήταν το τελικό σκορ και η Λούτον παρέμεινε εγκλωβισμένη στη ζώνη του υποβιβασμού, δύο αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

Στη Γερμανία, η Λειψία με καπαρωμένη τη θέση συμμετοχής στο Champions League, έπαιζε στο γήπεδο της Χόφενχαϊμ. Με το γκολ του Σέσκο στο 38′ είχε το πλεονέκτημα στον αγώνα έως το 90′ όταν ο Κράμαριτς έκανε το 1 – 1 για τη γηπεδούχο, όχι και το καλύτερο αποτέλεσμα για τη Χόφενχαϊμ, επίσης διεκδικήτρια ευρωπαϊκής θέσης.

Στην Ισπανία, οι παίκτες της Χετάφε τίμησαν τους εφετινούς κυπελλούχους Βάσκους της Μπιλμπάο. Ο Ινάκι Γουίλιαμς με γκολ αρχικά στο 27ο λεπτό σκορ ημιχρόνου και ακόμη ένα στο 51ο έδωσε τη νίκη 2 – 0 στη Μπιλμπάο, πέμπτη στη βαθμολογία του πρωταθλήματος.

Δύο αποβολές εις βάρος της φιλοξενούμενης, κόκκινη και για τον Βαλβέρδε διότι διαμαρτυρήθηκε σε καταλογισμό πέναλτι υπέρ της Χερτάφε που δεν αξιοποιήθηκε από τον Γκρίνγουντ. Ο Σιμόν απέκρουσε, 2 – 0 τελικό σκορ.

Στη Γαλλία, νίκη «Ευρώπης» για τη Λανς επί της Λοριάν. Η αρχή έγινε με το γκολ του Γουαί στο 57′ και τη νίκη της γηπεδούχου «κλείδωσε» ο Πορτογάλος Περέιρα ντα Κόστα στο 81′. Έκτη διαδοχική ήττα στο πρωτάθλημα για την προτελευταία στην κατάταξη Λοριάν.

Διαβάστε επίσης