Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η γούρικη εμφάνιση και οι Μαροκινοί «φονιάδες»!

Η γούρικη εμφάνιση και οι Μαροκινοί «φονιάδες»!
Σάββατο, 4 Μαΐου 2024 - 16:15

Ο Ολυμπιακός γράφει ιστορία. Ο Θρύλος της Ευρώπης διαφημίζει με τον καλύτερο τρόπο το ελληνικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη. Βρίσκεται στη φάση των «4» του Conference League και έκανε τεράστιο βήμα για την πρόκριση στον τελικό! Σε ευρωπαϊκό τελικό. Με ένα όνειρο (όχι και τόσο) τρελό.

Το διπλό μέσα στο «Villa Park» μόνο τυχαία δεν ήρθε και για κάποιους προληπτικούς και λάτρεις των γουριών, η παράδοση συνεχίστηκε.

Πιο συγκεκριμένα, οι Πειραιώτες φόρεσαν στο Μπέρμιγχαμ την… κομάντο εμφάνισή τους. Και η αλήθεια είναι πως έπαιξαν σαν «κομάντο», φτάνοντας σε ένα σπουδαίο αποτέλεσμα.

Αυτή ήταν η τρίτη φορά, που ο Ολυμπιακός χρησιμοποιεί την εν λόγω εμφάνιση για τρίτη φορά. Και μετράει ισάριθμες εκτός έδρας νίκες, εκ των οποίων οι δύο έχουν έρθει στην Ευρώπη και άλλη μία στο πρωτάθλημα.

Το «βάπτισμα» της συγκεκριμένης φανέλας έγινε στις 18 Δεκεμβρίου του 2023. Ήταν το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό, με τον Ολυμπιακό να επικρατεί 1-0 χάρη στο πέναλτι του Ελ Αραμπί.

Ακολούθησε η ρεβάνς με τη Φερεντσβάρος στην Ουγγαρία όπου ο Ολυμπιακός φόρεσε για δεύτερη φορά στη σεζόν την… κομάντο εμφάνιση και επικράτησε και πάλι της αντιπάλου του. Ξανά με 1-0, με τον άλλο Μαροκινό του ρόστερ, τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί να βρίσκει δίχτυα και να σφραγίζει την πρόκριση στους «8» του Conference League.

Για να τριτώσει στο Μπέρμπιγχαμ, με την νίκη επί της Άστον Βίλα (2-4), ενώ τα τρία από τα τέσσερα γκολ τα πέτυχε ξανά Μαροκινός, με τον Ελ Κααμπί να κάνει χατ-τρικ.

3/3, λοιπόν, με την εμφάνιση αυτή και τα 5 από τα 6 γκολ τα έχουν πετύχει οι Μαροκινοί του.

Διαβάστε επίσης