Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κάνει πλάκα στα εκτός...

Κάνει πλάκα στα εκτός...
Δευτέρα, 6 Μαΐου 2024 - 16:07

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ήρθε στον Ολυμπιακό και έφερε την άνοιξη! Οι Πειραιώτες πριν από τρεις μήνες ήταν στα… χειρότερα τους, αλλά πλέον τα πράγματα έχουν αλλάξει ριζικά και οι «ερυθρόλευκοι» όχι απλά μπήκαν δυναμικά στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος κρατώντας την τύχη στα χέρια τους, αλλά βρίσκονται και δύο βήματα απόσταση από την κατάκτηση του Κόνφερενς Λιγκ!

Ως τώρα τα στατιστικά του «Μέντι» λένε πολλά, ειδικά στην Ευρώπη. Πιο συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός το μοναδικό φετινό διπλό στην Ευρώπη το είχε κάνει με την Τσουκαρίτσκι στα καλοκαιρινά προκριματικά. Τώρα, με τον Βάσκο Στρατηγό έχει πάρει τρία μεγάλα διπλά και μια πρόκριση εκτός έδρας στα πέναλτι!

Από 1-0 στην Βουδαπέστη με το γκολ του Ελ Καμπί, το επικό 1-6 στην Σερβία επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ που έσπασε ένα ιστορικό ευρωπαϊκό ρεκόρ, την πρόκριση στα πέναλτι στην Πόλη με την Φενέρ και το απίστευτο 4-2 μέσα στο Μπέρμιγχαμ επί της Άστον Βίλα! Την ίδια ώρα στο Καραϊσκάκη έχει δύο νίκες (1-0 την Φερεντσβάρος, 3-2 την Φενέρ) και την βαριά ήττα από την Μακάμπι που «έσβησε» στην ρεβάνς.

Διαβάστε επίσης

Τα θέλει και τα δύο!

Τα θέλει και τα δύο!

Πρώτα η Άστον Βίλα, μετά ο ΠΑΟΚ για τον Θρύλο, που δεν θέλει να αφήσει καμία ευκαιρία χαμένη.