Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τα θέλει και τα δύο!

Τα θέλει και τα δύο!
Δευτέρα, 6 Μαΐου 2024 - 16:52

Η πιο μεγάλη ώρα πλησιάζει για τον Ολυμπιακό. Η ευκαιρία που έχει μπροστά του μετά τη νίκη με 4-2 επί της Άστον Βίλα στο «Villa Park» να βρεθεί στον μεγάλο τελικό του Conference League είναι τεράστια και κανείς δεν θέλει να μείνει αναξιοποίητη.

Στο μυαλό των παικτών, η δυνατότητα να βρεθούν ένα βήμα πριν τη μεγαλύτερη διάκριση σε ευρωπαϊκή διοργάνωση, τους δίνει ένα τεράστιο κίνητρο και τους ανεβάζει πνευματικά και ψυχολογικά στον απόλυτο βαθμό.

Mπορεί η «φτωχή» ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού να μην περιλαμβάνει παίκτες οι οποίοι θα μπορούσαν να βοηθήσουν στη ιστορική ρεβάνς με τους Άγγλους, από την άλλη πλευρά, αυτοί οι παίκτες έχουν την πολυτέλεια να σκεφτούν και την αμέσως επόμενη μεγάλη «μάχη», αυτή στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ, την Κυριακή (12/5, 20:00), για την εξ αναβολής 5η αγωνιστική των playoffs της Super League.

Κομβικό παιχνίδι για τους «ερυθρόλευκους», αφού με νίκη ανανεώνουν και παράλληλα αυξάνουν λίγο τις πιθανότητες που υπάρχουν για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Ελλάδα.

Στόχος τον οποίο ο Βάσκος τεχνικός δεν σταματάει να λέει πως είναι εφικτός, το πίστευε, το πιστεύει και θα το πιστεύει ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ. Θέλει σαν τρελός και τις δύο κούπες, όπως όλοι στον Οργανισμό του Ολυμπιακού, εδώ που φτάσαμε…

Διαβάστε επίσης