Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εικόνες διάλυσης στον Παναθηναϊκό! Κάνουν συλλαλητήριο κατά του Αλαφούζου!

Εικόνες διάλυσης στον Παναθηναϊκό! Κάνουν συλλαλητήριο κατά του Αλαφούζου!
Τρίτη, 7 Μαΐου 2024 - 17:33

Nέος «Εμφύλιος» στον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» οπαδοί είναι «πυρ και μανία» με τον Γιάννη Αλαφούζο και ζητούν την άμεση απομάκρυνση του από το τιμόνι της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Πιο συγκεκριμένα, μετά τις αντιδράσεις και τα πανό στη Θύρα 13 κατά του προέδρου της «πράσινης» ΠΑΕ στο ματς με τον Άρη που του ζητούσαν να πουλήσει και να εξαφανιστεί, το πράγμα σοβάρεψε περισσότερο… Πάνω που φαινόταν να τα έχουν βρει, να έχουν εξομαλυνθεί οι σχέσεις τους, είχαμε και αυτή την ιστορία. Όμορφη, «πράσινη» ιστορία. Συμβαίνουν αυτά!

Η Θύρα 13 ανακοίνωσε συλλαλητήριο την Κυριακή 19 Μαΐου στο Πεδίο του Άρεως και ώρα 15:00.

Η Θύρα 13 αναφέρει τους λόγους για τους οποίους θέλει ο ιδιοκτήτης της πράσινης ΠΑΕ να πουλήσει τις μετοχές του.

Η ανακοίνωση:

«Δώδεκα χρόνια από την ημέρα που ο Γιάννης Αλαφούζος πήρε (;) τις μετοχές της ΠΑΕ από την οικογένεια Βαρδινογιάννη. Δώδεκα χρόνια χωρίς όραμα, χωρίς σχέδιο και πλάνο, χωρίς ο Παναθηναϊκός να διοικείται με Παναθηναϊκή νοοτροπία και με ένα μέλλον αμφίβολο που φαντάζει ως ίδιο και χειρότερο!

Δώδεκα χρόνια με ένα σωρό προσχήματα και δικαιολογίες, στην αρχή «για υπέρογκα χρέη που παρέλαβα», μετά «δεν έχω άλλα λεφτά να βάλω», μετά για οικονομική καταστροφή λόγω Στραματσόνι, μετά… μετά… Δώδεκα χρόνια χωρίς κατάκτηση πρωταθλήματος!!!

Δώδεκα χρόνια με αφανισμό από το «χάρτη» των ευρωπαϊκών διοργανώσεων της διαχρονικά μεγαλύτερης ελληνικής ομάδας. Δώδεκα χρόνια όπου ο εχθρός Μαρινάκης έγινε κάποια στιγμή ευκαιριακός σύμμαχος έως και φίλος! Δώδεκα χρόνια χωρίς την παραμικρή πρόοδο στο γηπεδικό πρόβλημα.

Δώδεκα χρόνια όπου όποιος προπονητής χτίζει μία ομάδα αξιώσεων, ξαφνικά απολύεται «νύχτα» με προσωπική «έμπνευση» του Αλαφούζου. Δώδεκα χρόνια με τον απίστευτο αυτόν τύπο που κατάφερε να βεβηλώσει μέχρι και την μνήμη του Μιχάλη Φιλόπουλου μη σεβόμενος τίποτα μπροστά στο βωμό των διασυνδέσεων του.

Δώδεκα χρόνια όπου οι εκατομμύρια Παναθηναϊκοί βλέπουν το ποδοσφαιρικό τμήμα να μαραζώνει και να υποφέρει. Δώδεκα χρόνια ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ με υπογραφή Αλαφούζου. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ… Ενώνουμε τη φωνή μας. ΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥ Συλλαλητήριο στο Πεδίον του Άρεως, Κυριακή 19 Μαΐου (ανήμερα του ματς με τον γαύρο) και ώρα 15:00».

Διαβάστε επίσης