Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δύο διαφορετικοί κόσμοι: Εμείς ευρωπαϊκό ημιτελικό και εσείς συλλαλητήρια

Δύο διαφορετικοί κόσμοι: Εμείς ευρωπαϊκό ημιτελικό και εσείς συλλαλητήρια
Τρίτη, 7 Μαΐου 2024 - 22:18

Η δύναμη λίγων λέξεων είναι τεράστια. Δεν χρειάζεται κάποιος να πει… πολλά, για να πει «κάτι». Δεν χρειάζεται να μιλάει για ώρες, ώστε να καταστήσει σαφές, αυτό που θέλει να πει… Το λέει με… δυο κουβέντες. Και είναι… υπέρ αρκετό…

Δύο γεγονότα, πλήρως… κατατοπιστικά, για το τι εστί Ολυμπιακός και τι εστί Παναθηναϊκός βλέπουμε μπροστά μας που δείχνει ότι αυτές οι δύο ομάδες είναι εντελώς διαφορετικές.

Από την μία έχουμε την Θρύλο τον ΠΡΕΣΒΗ της Ελλάδας στην Ευρώπη. Αυτή η ομάδα έχει κάνει συνήθεια το να κάνει υπερήφανο τον κόσμο της! Έχει κάνει συνήθεια το να ζει μεγάλες ευρωπαϊκές βραδιές πρόκρισης! Δεν λέμε μεγάλες ευρωπαϊκές βραδιές γενικά, γιατί ο Θρύλος έχει πανηγυρίσει ΜΕΓΑΛΕΣ νίκες στην Ευρώπη και την Πέμπτη το βράδυ θα ζήσει άλλη μια ιστορική βραδιά απέναντι στην Άστον Βίλα, με «φόντο» τον μεγάλο τελικό του Conference League.

Τέλος, από την άλλη, έχουμε τον πράσινο θίασο που βρίσκεται σε συνθήκες διάλυσης για άλλη μια φορα. Οι «πράσινοι» οπαδοί είναι «πυρ και μανία» με τον Γιάννη Αλαφούζο και ζητούν την άμεση απομάκρυνση του από το τιμόνι της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Πιο συγκεκριμένα, μετά τις αντιδράσεις και τα πανό στη Θύρα 13 κατά του προέδρου του «τουίτι» στο ματς με τον Άρη που του ζητούσαν να πουλήσει και να εξαφανιστεί, το πράγμα σοβάρεψε περισσότερο. Με τους οργανωμένους οπαδούς να κάνουν συλλαλητήριο. Γελάνε και τα τσιμέντα με την κατάντια τους.

Eν κατακλείδι, την ώρα που ετοιμαζόμαστε να γράψουμε ιστορία στην Ευρώπη, έχουμε τους αιώνια άτιτλους να διοργανώνουν συλλαλητήρια μπας και δουν πρωτάθλημα… Αυτή είναι η μεγάλη διαφορά μας…

Διαβάστε επίσης