Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Να μπει το γρήγορο γκολ και μετά όλα θα πάνε καλά...

Να μπει το γρήγορο γκολ και μετά όλα θα πάνε καλά...
Πέμπτη, 9 Μαΐου 2024 - 11:07

Ο Θρύλος δίνει ένα νέο ραντεβού με την ιστορία! Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Άστον Βίλα στο κατάμεστο «Γ. Καραϊσκάκης» για την ρεβάνς του 2-4 στο Μπέρμπιγχαμ, για τα ημιτελικά του Conference League.

Ένα αποτέλεσμα που δεν θα φέρει μόνο ένα πολύ μεγάλο κέρδος και βεβαίως το γόητρο που πάντα μετράει στην Ευρώπη!

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θέλει η ομάδα του να καθαρίσει από νωρίς την υπόθεση νίκη και να μην μπει στην όποια περιπέτεια στη συνέχεια. Το γρήγορο γκολ είναι κάτι που έλειπε στον φετινό Ολυμπιακό, αλλά με τον «Μέντι» μέχρι και αυτό έχει αλλάξει και θέλει να το καταφέρει και απόψε.

Είναι χαρακτηριστικό πως στα έξι από τα οκτώ παιχνίδια του Ολυμπιακού από τον Απρίλιο και έπειτα η ομάδα βρήκε δίχτυα στο πρώτο τους ημίωρο και μάλιστα αυτό επιδιώκει ανεξαρτήτως αντιπάλου, που είναι κάτι πάρα πολύ σημαντικό.

Πιο συγκεκριμένα ο Ελ Κααμπί σκόραρε στο 13' του 1-4 από την Μακάμπι Τελ Αβίβ, ο Ποντένσε στο 10' του 6-1 της ρεβάνς, ο Φορτούνης στο 8' του 3-2 επί της Φενέρμπαχτσε στο «Γ. Καραϊσκάκης» και ο Ελ Κααμπί στο 16' και το 29' του 4-2 στην Αγγλία.

Ο Ολυμπιακός έχει αποδείξει πως δεν εστιάζει στο ποιον έχει απέναντί του και μπαίνει στα παιχνίδια του με σκοπό να γίνει εκείνος το «αφεντικό» τους και το ίδιο θέλει να κάνει και απόψε.

Διαβάστε επίσης

Να γίνει αλήθεια ένα όνειρο τρελό!

Να γίνει αλήθεια ένα όνειρο τρελό!

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος μαζί με τον κόσμο να προκριθεί στον τελικό του Conference League και να γράψει ιστορία, ξεπερνώντας απόψε (22:00) οριστικά, το εμπόδιο της Άστον Βίλα!