Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ρέτσος: «Πάθαμε σοκ με την ατμόσφαιρα, απερίγραπτο συναίσθημα»

Ρέτσος: «Πάθαμε σοκ με την ατμόσφαιρα, απερίγραπτο συναίσθημα»
Παρασκευή, 10 Μαΐου 2024 - 14:09

Την Πέμπτη 9/5 του 2024, ο κόσμος του Ολυμπιακού θα την θυμάται για μια ζωή! Ο Θρύλος έζησε μία μυθική βραδιά, έγραψε την πιο «χρυσή» σελίδα στην ευρωπαϊκή του ιστορία (μέχρι την επόμενη), αφού με δύο γκολ του «καυτού» Αγιούμπ Ελ Κααμπί, «τσάκισε» (2-0, 6-2) την «πανάκριβη» Αστον Βίλα στον δεύτερο ημιτελικό στο «Γ. Καραϊσκάκης» και προκρίθηκε πανάξια και θριαμβευτικά, στον τελικό του Conference League στην «Opap Arena» (29/5).

Μάλιστα, ο διεθνής στόπερ των «ερυθρόλευκων», Παναγιώτης Ρέτσος, δήλωσε αρχικά: «Ο Ελ Κααμπί στην προπόνηση είναι λίγο πιο αγαθός, ενώ στους αγώνες τα... παστελώνει. Είναι φανταστικός, χαίρομαι πάρα πολύ, γιατί είναι ένα πάρα πολύ καλό παιδί, είναι δουλευταράς και ελπίζω στον τελικό να είναι ακριβώς το ίδιο. Η Άστον Βίλα, αυτή τη στιγμή, βρίσκεται στην τέταρτη θέση της Premier League και η αλήθεια είναι, ότι πολλοί πίστευαν ότι δεν θα περάσουμε. Όμως, το καταφέραμε και είμαστε περήφανοι. Ανυπομονούμε για το ματς με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή».

Και πρόσθεσε ο αμυντικός των Πειραιωτών: «Πιστεύω πολύ, αν και δεν θέλω να λέω πολλά (σ.σ. για την κατάκτηση του Conference League). Καλύτερα να τα δείχνουμε στο γήπεδο. Έχουμε καιρό να προετοιμαστούμε και ανυπομονούμε για αυτό το ματς. Θα είναι ένας πολύ ιδιαίτερος αγώνας και για εμάς και για τον κόσμο, γιατί είναι και στην Ελλάδα. Δεν υπάρχει αυτό που έγινε σήμερα (σ.σ. χθες), σε κάποια στιγμή είχα πάθει σοκ. Ήταν σαν μια φωνή και τους ευχαριστούμε. Το συναίσθημα που νιώσαμε όλοι οι παίκτες είναι απερίγραπτο, ακόμα και με τους ξένους που το συζητήσαμε λέγαμε ότι η εμπειρία είναι απίστευτη. Τους το ανταποδώσαμε με το καλύτερο δώρο. Ο Μεντιλίμπαρ είναι πολύ κοντά με τους παίκτες, έχει τη στόφα και ξέρει τι σημαίνει να πηγαίνει μια ομάδα σε τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Μας έδωσε όλα τα φόντα. Δεν λέει πολλά, μόνο όσα χρειάζεται κάθε φορά».

Διαβάστε επίσης