Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Όλο το μεγαλείο του Ολυμπιακού στο πρόσωπο του Ιμπόρα!

Όλο το μεγαλείο του Ολυμπιακού στο πρόσωπο του Ιμπόρα!
Παρασκευή, 10 Μαΐου 2024 - 19:53

«Τρελαίνει» όλη την Ευρώπη ο Ολυμπιακός, τη φετινή σεζόν! Την Πέμπτη (9/5), ο Θρύλος έζησε μία μυθική βραδιά, έγραψε την πιο «χρυσή» σελίδα στην ευρωπαϊκή του ιστορία (μέχρι την επόμενη), αφού με δύο γκολ του φοβερού και τρομερού Αγιούμπ Ελ Κααμπί, «τσάκισε» (2-0, 6-2) την Αστον Βίλα στον δεύτερο ημιτελικό στο «Γ. Καραϊσκάκης» και προκρίθηκε πανάξια και θριαμβευτικά, στον τελικό του Conference League στην «Opap Arena» (29/5).

Ένα αποτέλεσμα που φέρει φαρδιά πλατιά την υπογραφή του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. Του αναμορφωτή των Πειραιωτών και όχι μόνο…

Ο Ισπανός τεχνικός πιστώνεται και την αλλαγή στην απόδοση ενός εκ των πιο κομβικών παικτών του Ολυμπιακού στα ματς με την Άστον Βίλα, του Βιθέντε Ιμπόρα, ο οποίος είχε κάνει δύο ηγετικές εμφανίσεις, αλλά όχι μόνο αυτές...

Ένας παίκτης που μέχρι πριν από περίπου ένα μήνα ήταν μεταξύ πάγκου και εξέδρας, αυτή την στιγμή αποτελεί βαρόμετρο στα τελευταία ματς στην ενορχηστρωμένη ορχήστρα του «Μέντι».

«Ανταλλάζω ένα Europa League για το Conference με τον Ολυμπιακό», δήλωσε πριν το ματς με την Άστον Βίλα ο Ιμπόρα, γεγονός που αποδεικνύει την τεράστια επιθυμία του να κατακτήσει με τον Ολυμπιακό το τρόπαιο, παρότι έχει ήδη 4 Europa League.

Το μεγαλείο αυτής της φανέλας, το αντιλαμβάνεσαι όταν βλέπεις το πρόσωπο του Ιμπόρα στο τέλος… με τα βουρκωμένα μάτια... Ενός αθλητή, του κορυφαίου στα ματς με τη Βίλα, που ήρθε στην ομάδα μας με 4 ευρωπαϊκές κούπες και αμφισβητήθηκε όσο κανείς! Μεγάλε Βιθέντε!

Διαβάστε επίσης