Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ελ Κααμπί: Έχει περισσότερα γκολ στην Ευρώπη από την ΑΕΚ τις τελευταίες τρεις σεζόν!

Ελ Κααμπί: Έχει περισσότερα γκολ στην Ευρώπη από την ΑΕΚ τις τελευταίες τρεις σεζόν!
Παρασκευή, 10 Μαΐου 2024 - 20:30

Η οικογένεια του Ολυμπιακού γιορτάζει από το βράδυ της Πέμπτης την σπαθάτη , κρυστάλλινη, ιστορική και πέρα για πέρα δίκαιη πρόκριση στον τελικό του Conferene Leagu, κόντρα σε όλους, Θεούς και Δαίμονες.

Για να φτάσει εδώ όμως, χρειάστηκε να «επιβιώσει» ένα ιδιαίτερο ταξίδι με 18 στάσεις. Με νύχτες δύσκολες, οριακές προκρίσεις, έναν διασυρμό και πολλά «χρυσά» βράδια, σε Europa League και Conference League, αλλά και έναν πραγματικό «φονιά», τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί.

Ο Mαροκινός φορ είχε από το... χέρι τον Ολυμπιακό και τον οδήγησε στον τελικό του Conference League. Έβαλε δύο γκολ για τους Πειραιώτες στη ρεβάνς με την Άστον Βίλα και έφτασε τα πέντε γκολ στα δυο ματς με τους Villans. Μάλιστα με αυτό το τέρμα ο 30χρονος επιθετικός έφτασε τα 10 τέρματα και είναι ο πρώτος σκόρερ του τουρνουά!

O φορ από την Καζαμπλάνκα είναι «on fire», δεν σταματάει να σκοράρει τη φετινή σεζόν και γράφει ιστορία με την ερυθρόλευκη φανέλα, όντας ο κορυφαίος σκόρερ σε ολόκληρο το Conference League.

Ο διεθνής επιθετικός μετράει, πλέον, 15 ευρωπαϊκά γκολ με τους Πειραιώτες, σε 18 ματς, από τα προκριματικά του Europa League (οκτώ, σε 9 ματς στο Conference) και συνολικά 32 με την φανέλα του Ολυμπιακού. Μάλιστα, χάρη στην εκτελεστική του δεινότητα έχει βάλει περισσότερα γκολ από την ΑΕΚ (12) στην Ευρώπη τα τελευταία τρία χρόνια.

Δεν τους… βλέπει καν ο Μαροκινός «φονιάς»!


Διαβάστε επίσης