Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ετσι έγινε ο Ολυμπιακός ο κορυφαίος πολυαθλητικός σύλλογος της Ευρώπης

Ετσι έγινε ο Ολυμπιακός ο κορυφαίος πολυαθλητικός σύλλογος της Ευρώπης
Παρασκευή, 17 Μαΐου 2024 - 22:52

Ο Ολυμπιακός είναι μια μεγάλη (τεράστια) οικογένεια και το αποδεικνύει συνεχώς και με κάθε τρόπο. Ο Θρύλος είναι ένας και αδιαίρετος! Η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ, η ΚΑΕ και ο Ερασιτέχνης είναι «ένα», μια «γροθιά» (κόντρα σε όλους και σε όλα). Και αυτό το οικογενειακό κλίμα στον σύλλογο των Πειραιωτών «πονάει» τους «απέναντι», τους «διαλύει», τους «τσακίζει» ψυχολογικά.

Μάλιστα, η ΠΑΕ Ολυμπιακός απέδειξε ξανά αυτό το αξιοζήλευτο οικογενειακό κλίμα. Σύμφωνα, λοιπόν, με επίσημη ανακοίνωση, όποιος -τυχερός- ΓΑΥΡΟΣ «κλείσει» εισιτήριο για τον ιστορικό τελικό του Conference League με την Φιορεντίνα (29/5, «Opap Arena»), στηρίζει και με 75€ τον Ερασιτέχνη Θρύλο!

«Για την ολοκλήρωση της αγοράς του εισιτηρίου, οι τυχεροί φίλαθλοι θα πρέπει να καταβάλουν οικονομική ενίσχυση 75€, ποσό που θα πάει εξ’ ολοκλήρου στο ταμείο του Ερασιτέχνη. Η στήριξη των φιλάθλων μας, μεταξύ άλλων, έχει καταστήσει τον σύλλογό μας ως τον κορυφαίο πολυαθλητικό στην Ευρώπη, γεγονός που επιβεβαιώνεται από την εφετινή ιστορική αγωνιστική σεζόν. Με την οικονομική ενίσχυση οι ομάδες μας θα συνεχίσουν να πρωταγωνιστούν σε όλα τα αθλήματα και να μας χαρίζουν στιγμές δόξας και υπερηφάνειας ενόψει της επόμενης σεζόν, κατά την οποία συμπληρώνονται 100 χρόνια από την ίδρυση του συλλόγου μας», αναφέρει, μεταξύ άλλων, η ανακοίνωση των «ερυθρόλευκων».

Πραγματικά, μία πολύ σπουδαία κίνηση, που «φωνάζει» το οικογενειακό κλίμα των Πειραιωτών.

Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, δεν είναι τυχαία ο κορυφαίος πολυαθλητικός σύλλογος στην Ευρώπη. Οι Βαγγέλης Μαρινάκης, οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος και ο Μιχάλης Κουντούρης είναι «μαζί», με όραμα το καλύτερο για τον Θρύλο!

Μην ξεχνάμε, ότι ο «ερυθρόλευκος» σύλλογος είναι, πλέον, ο πιο επιτυχημένος πολυαθλητικός της Ευρώπης, με 310 τρόπαια στα βασικά ομαδικά αθλήματα, σε επίπεδο Ανδρών-Γυναικών (309 η Μπαρτσελόνα). Τίποτα δεν επιτυγχάνεται τυχαία στους Πειραιώτες, αλλά και στον αθλητισμό, γενικότερα...

Διαβάστε επίσης