Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η «ερυθρόλευκη» κορυφή σε τελικές, το «τίκι-τάκα» και οι Ορτα, Ποντένσε

Η «ερυθρόλευκη» κορυφή σε τελικές, το «τίκι-τάκα» και οι Ορτα, Ποντένσε
Σάββατο, 18 Μαΐου 2024 - 22:42

Δύο πρωτιές έχει ο Ολυμπιακός στη διαδικασία των playoffs του πρωταθλήματος, σε ό,τι αφορά το κομμάτι της ομαδικής στατιστικής, παρά το γεγονός πως δεν θα κατακτήσει τον τίτλο. Αναλυτικότερα, οι Πειραιώτες είναι αυτή τη στιγμή η ομάδα που έχει τις περισσότερες τελικές προσπάθειες. Οι «ερυθρόλευκοι», μια αγωνιστική πριν από το φινάλε του «μίνι πρωταθλήματος», έχουν 136 προσπάθειες στη «σούμα», ενώ η ΑΕΚ είναι αυτή που ακολουθεί με 131 συνολικά. Σε ό,τι αφορά το κομμάτι της πάσας, οι «ερυθρόλευκοι» είναι και εκεί... πρωταθλητές, αφού στο «τίκι-τάκα» κυριαρχούν με 399 εύστοχες πάσες, ενώ δεύτερη είναι πάλι η ΑΕΚ με 368.

Σε άλλα νέα, διπλή υποψηφιότητα τoυ Ολυμπιακού, στη ψηφοφορία για την ανάδειξη του Stoiximan Best Goal της 7ης, 8ης και 9ης αγωνιστικής playoffs του πρωταθλήματος Stoiximan Super League. Το πρώτο αφορά την 8η αγωνιστική και είναι αυτό του Ντανιέλ Ποντένσε στο 4-1 επί της Λαμίας με έξοχη «λόμπα», ενώ το άλλο είναι αυτό το Αντρέ Όρτα απέναντι στην ΑΕΚ. Για την ακρίβεια, το πρώτο με έξοχο σουτ εκτός περιοχής. Η ψηφοφορία θα ολοκληρωθεί, την Κυριακή 19/5 και ώρα 15:00. Τα υποψήφια γκολ: 1/ Β. Σλίβκα-Λαμία, 7η αγων, 2/ Ν. Ελίασον 7'-ΑΕΚ, 7η αγων., 3/ Ν. Ποντένσε-Ολυμπιακός, 8η αγων., 4/ Ο. Πινέδα-ΑΕΚ, 8η αγων., 5/ Λ. Μορόν 46'-Άρης, 9η αγων., 6/ Γ. Φετφατζίδης-Άρης, 9η αγων., 7/ Α. Όρτα 65'-Ολυμπιακός, 9η αγων., 8/ Α. Βιεϊρίνια-ΠΑΟΚ, 9η αγων., 9/ Τάισον-ΠΑΟΚ, 9η αγων.

Διαβάστε επίσης

Κωδικός: «Άλωση» της Λεωφόρου!

Κωδικός: «Άλωση» της Λεωφόρου!

Κόντρα στον ΠΑΟ ο Θρύλος για να κλείσει νικηφόρα τη σεζόν στο πρωτάθλημα και να κατακτήσει την τρίτη θέση. Σέντρα στις 20:00.