Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Διπλό» στη Λεωφόρο, Θρύλε ολέ-ολέ...

«Διπλό» στη Λεωφόρο, Θρύλε ολέ-ολέ...
Κυριακή, 19 Μαΐου 2024 - 00:07

Τελευταία «πράξη» για τον Ολυμπιακό στο φετινό πρωτάθλημα, τελευταία «μάχη». «Μάχη» δύο διαφορετικών κόσμων! Ο Θρύλος τίθενται αντιμέτωπος με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. Εκεί, όπου οι «ερυθρόλευκοι» έχουν πανηγυρίσει ένα... σωρό «διπλά». Και αυτό θέλουν να κάνουν και αύριο, Κυριακή (19/5) βράδυ. Συγκεκριμένα, στις 20:00, οι Πειραιώτες αντιμετωπίζουν τον ΠΑΟ εκτός έδρας, για την 10η και τελευταία αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League.

Η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έχει τρεις στόχους για το αυριανό ντέρμπι «αιωνίων». Αρχικά, να «κλειδώσει» την τρίτη θέση στο φετινό πρωτάθλημα, ώστε να εξασφαλίσει την έξοδό του στην Ευρώπη, την επόμενη σεζόν. Για να γίνει αυτό, ο Ολυμπιακός απλά δεν πρέπει να χάσει. Χρειάζεται, δηλαδή, ή «διπλό» ή ισοπαλία. Δύο αποτελέσματα.

Επίσης, ο «Μέντι» θέλει τον Θρύλο σε υψηλή ένταση. Αυτός είναι ο δεύτερος στόχος των «ερυθρόλευκων», να διατηρήσουν τον αγωνιστικό τους ρυθμό και να προετοιμαστούν για τη μεγαλύτερη στιγμή της ιστορίας τους: τον τελικό του Conference League. Με τον Βάσκο κόουτς να θέλει να κάνει και κάποιες δοκιμές αύριο, στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, να «τσεκάρει» πρόσωπα και σχήματα, αφού η πρόκληση που ακολουθεί είναι τεράστια. Μετά το ντέρμπι, οι Πειραιώτες θα στρέψουν εξ ολοκλήρου την προσοχή τους στον ιστορικό ευρωπαϊκό τελικό με την Φιορεντίνα στην «AEK Arena» (29/5).

Τρίτον, ο Ολυμπιακός θέλει να πάρει το… αίμα του πίσω, για το «διπλό» των «πράσινων» στα... χαρτιά. Στον Θρύλο στοίχισε αυτή η... ήττα από την... παρέα του Χουάνκαρ. Για αυτό και η νίκη, αύριο, είναι «μονόδρομος» για την ομάδα του Πειραιά!

Όσον αφορά στην αποστολή των «ερυθρόλευκων», σε αυτή επέστρεψαν οι Ιμπόρα και Ρίτσαρντς, οι οποίοι ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών τους και τέθηκαν στη διάθεσή του Μεντιλίμπαρ. Επίσης, στην αποστολή των Πειραιωτών για το ντέρμπι «αιωνίων» συμπεριλήφθηκαν και οι Ρέτσος, Μασούρας, ενώ αντίθετα, εκτός έμειναν οι Ορτέγκα, Βέζο, Ναβάρο, Καμπράλ και Αποστολόπουλος, όπως και ο τιμωρημένος Τσικίνιο. Με την απουσία του Τσικίνιο να προβληματίζει τον «Μέντι».

Διαβάστε επίσης

Κωδικός: «Άλωση» της Λεωφόρου!

Κωδικός: «Άλωση» της Λεωφόρου!

Κόντρα στον ΠΑΟ ο Θρύλος για να κλείσει νικηφόρα τη σεζόν στο πρωτάθλημα και να κατακτήσει την τρίτη θέση. Σέντρα στις 20:00.