Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

A Bola: «Ποντένσε όπως Καντονά» (photo)

A Bola: «Ποντένσε όπως Καντονά» (photo)
Τρίτη, 21 Μαΐου 2024 - 18:52

Όλη η Ευρώπη «παραμιλάει» με το απίστευτο τέρμα του Ντανιέλ Ποντένσε στην Λεωφόρο, το οποίο χειροκρότησαν ακόμα και οι φίλοι των «πρασίνων», κάνοντας τον Πορτογάλο εξτρέμ να... υποκλιθεί. Ο βραχύσωμος εξτρέμ, που «κρέμασε» τον Λοντίγκιν και μείωσε σε 2-1, πριν δώσει την ασίστ στον Γιόβετιτς για τον «χρυσό» βαθμό της ισοπαλίας (2-2), έχει ήδη φτάσει φέτος τα 15 γκολ και τις 13 ασίστ, σε σύνολο 46 αναμετρήσεων.

Ο Ποντένσε, που αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού από την Γούλβς και στο μεγάλο λιμάνι θέλουν να τον κρατήσουν, γνώρισε την αποθέωση και από τον Τύπο της χώρας του και συγκεκριμένα, από την κορυφαία εφημερίδα της Πορτογαλίας, την A Bola.

Αναλυτικά, το δημοσίευμα υπογραμμίζει: «Ο Ντάνιελ Ποντένσε, επιθετικός του Ολυμπιακού, συγκέντρωσε πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας στην επίσκεψη στον Παναθηναϊκό (2-2), στον τελευταίο γύρο των playoffs του ελληνικού πρωταθλήματος, με γκολ που θύμισε... Καντονά. Οι Πειραιώτες (με τους Νταβίντ Κάρμο, Αντρέ Όρτα, Ζοάο Καρβάλιο και Ζέλσον Μαρτίνς) ήταν δύο γκολ πίσω, όταν εμφανίστηκε το αριστούργημα του Πορτογάλου (73'), ο οποίος αργότερα έκανε ασίστ για την ισοφάριση (81'), από τον Γιόβετιτς, πριν αποβληθεί, λόγω δύο κίτρινων καρτών (89')».

Δείτε το δημοσίευμα:

Διαβάστε επίσης