Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι Βετεράνοι του Ολυμπιακού τίμησαν τον θρυλικό Σάββα Θεοδωρίδη! (photo)

Οι Βετεράνοι του Ολυμπιακού τίμησαν τον θρυλικό Σάββα Θεοδωρίδη! (photo)
Τρίτη, 21 Μαΐου 2024 - 21:05

Οι Βετεράνοι του Ολυμπιακού τίμησαν τον αείμνηστο Σάββα Θεοδωρίδη, με φιλικό που έδωσαν με αντίπαλο τη Μύκονο στο γήπεδο της Προοδευτικής. Κανείς δεν ξεχνά τον θρυλικό Σάββα Θεδοωρίδη, ένας άνθρωπος ο οποίος αφιέρωσε όλη του τη ζωή στον Ολυμπιακό.

Οι «ερυθρόλευκοι» Βετεράνοι αντιμετώπισαν τη Μύκονο σε φιλικό αγώνα προς τιμήν του Σάββα Θεοδωρίδη και νίκησαν με σκορ 5-1. Τα γκολ για τον Ολυμπιακό σημείωσαν οι Λουτσιάνο (2), Καλύβας (2), Γεωργουδάκης, ενώ από πλευράς Μυκόνου σκόραρε ο Μπαλλής.

Για τον Ολυμπιακό αγωνίστηκαν οι Αρβανίτης, Καλαμάρας, Σιδέρης, Κοτίτσας, Μπονόβας, Τσιαντάκης, Λουτσιάνο, Παχατουρίδης, Καλογερόπουλος, Καλύκας, Καλτσάς, Γεωργουδάκης, Καλύβας, Λύγκος, Σταυρόπουλος, Γλύκας, Κωττάκης, Ρούσσος, Βασιλειάδης, Μαντάζης, Βενάκης, Κασδοβασίλης, Ασπρογέρακας, Δημητρόπουλος, Κατσιούλης, Κ. Καλτσάς, Βέλλιος, ενώ στην αποστολή ήταν και οι Κελεσίδης, Γκαϊτατζής, Αγγελής, Δαμιανίδης, Σκορδαλιός, Σταμάτης, Γκαμάνης, Παναούσης, Νικητέας, Παππάς, Σορώτος, Κριμιντζάς, Μουκέας, όπως και ο Γιάννης Πολυκανδριώτης.

Πριν την έναρξη του φιλικού, οι δύο ομάδες Βετεράνων τίμησαν τον Σάββα Θεοδωρίδη και οι τιμητικές πλακέτες θα δοθούν στην οικογένεια του θρύλου του Ολυμπιακού, ενώ παράλληλα βραβεύτηκαν από πλευράς Μυκόνου οι Βετεράνοι Γιάννης Γκαϊτατζής, Αντώνης Γλύκας, Νίκος Βαμβακούλας, Λουτσιάνο Ντε Σόουζα και Χρήστος Αρβανίτης για την προσφορά τους στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Στο γήπεδο ήταν ο διευθυντής ΕΚΕ της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Γαβαλάς, η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων Ντέπυ Κοξένογλου και από το γραφείο Τύπου ο Γιώργος Πλέσσας, οι οποίοι παρακολούθησαν τον φιλικό αγώνα των Βετεράνων ο οποίος πραγματοποιήθηκε όπως πάντα με την υποστήριξη της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Δείτε τη φωτογραφία:

Διαβάστε επίσης