Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στους κορυφαίους Πορτογάλους ο Ποντένσε!

Στους κορυφαίους Πορτογάλους ο Ποντένσε!
Τετάρτη, 22 Μαΐου 2024 - 16:03

Χρώμα… Ολυμπιακού στη λίστα με τους δέκα κορυφαίους Πορτογάλους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στο εξωτερικό και αφορά το τριήμερο 17 με 20 Μαίου που ολοκληρώθηκε. Και αυτό διότι στην τρίτη θέση βρίσκεται ο Ντανιέλ Ποντένσε και στην πρώτη ένας πρώην παίκτης του θρύλου, ο γκολκίπερ της Γούλβς, Ζοσέ Σα. Ομάδα στην οποία ανήκει και ο Ποντένσε, ο οποίος παίζει δανεικός στον Ολυμπιακό.

Στο σχετικό δημοσίευμα υπογραμμίζεται μεταξύ άλλων για τον Σα, ο οποίος έκανε μια πολύ πετυχημένη καριέρα στην Ελλάδα με τους Πειραιώτες κατακτώντας τίτλους: «Η Γούλβς του Ζοσέ Σα, ηττήθηκε από την Λίβερπουλ. Ακόμα κι έτσι, η απόδοση του Πορτογάλου τερματοφύλακα τον εκτόξευσε στην πρώτη θέση στη λίστα με τους Πορτογάλους παίκτες που αγωνίζονται στο εξωτερικό.

Ο τερματοφύλακας των «λύκων», που βρίσκεται στα πρόθυρα να κληθεί από τον Ρομπέρτο Μαρτίνεθ για το Euro 2024 , έκανε 11 αποκρούσεις και απέτρεψε 3,42 γκολ στο Άνφιλντ, κερδίζοντας βαθμολογία 9,0 από το SofaScore , συνεργάτη της Maisfutebol . Κατά τα άλλα, ήταν ένα πολύ παραγωγικό Σαββατοκύριακο για τους Πορτογάλους παίκτες. Στο παιχνίδι που στέφθηκε πρωταθλήτρια Αγγλίας η Μάντσεστερ Σίτι , ο Μπερνάρντο Σίλβα έκανε δύο ασίστ και σημείωσε 8,5. Ο Ποντένσε, που πέτυχε ένα υπέροχο γκολ για τον Ολυμπιακό , έκλεισε τις πρώτες θέσεις, με 8,4».

Διαβάστε επίσης