Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η παρουσίαση των νέων εισιτηρίων διαρκείας του Ολυμπιακού Live streaming

Η παρουσίαση των νέων εισιτηρίων διαρκείας του Ολυμπιακού Live streaming
Τετάρτη, 22 Μαΐου 2024 - 16:25

Το καλοκαίρι «τρέχει»! Ο Ολυμπιακός παρότι επικεντρώνεται στον μεγάλο τελικό του Conference League κόντρα στην Φιορεντίνα, συνεχίζει σε αμείωτο ρυθμό, να σχεδιάζει την επόμενη σεζόν, η οποία, στο φινάλε της, θα πρέπει να τον βρει στην κορυφή της Ελλάδας, να έχει προχωρήσει μακριά, στην Ευρώπη, αλλά και να κάνει το νταμπλ, μπαίνοντας φυσικά στα 100 χρόνια της ιστορία του. Και ο Ολυμπιακός, στην προσπάθειά του αυτή, έχει πάντοτε δίπλα του, τον κόσμο του. Και θα τον έχει ξανά. Όπως και τα προηγούμενα χρόνια, έτσι και τη νέα σεζόν.

Όταν παρουσιάζονται τα εισιτήρια διαρκείας, νιώθεις ότι αρχίζει η σεζόν! Ο Ολυμπιακός παρουσιάζει το μεσημέρι (16:30 τα εισιτήρια διαρκείας, για την αγωνιστική περίοδο 2024-25 και μας βάζει από τώρα στο Καραϊσκάκη!

Ο Θρύλος, μέσω διαδικτυακής, σε live streaming, παρουσίασης μας φέρνει σήμερα το μεσημέρι τα νέα διαρκείας, για τη σεζόν, η οποία πολύ σύντομα θα αρχίσει να «τρέχει». Με την πεποίθηση να έχει κατακτήσει στις 29 Μαϊου το Conference League και ταυτόχρονα να εξασφαλίσει απευθείας την είσοδο του στους ομίλους του Europa League, ο κόσμος θα έχει άμεσα τη δυνατότητα να κλείσει τη θέση του, στο Καραϊσκάκη και να δώσει το «παρών».

Ο κόσμος του Θρύλου θα έχει σήμερα τη δυνατότητα να μάθει λεπτομέρειες για τα νέα διαρκείας. Έναρξη διάθεσης, τιμές, ανανεώσεις, νέοι κάτοχοι κλπ. Όλα θα τεθούν επί τάπητος και θα παρουσιαστούν αναλυτικά, όπως κάθε χρόνο.

Δείτε το live streaming:

Διαβάστε επίσης