Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Επιστροφή Ορτέγκα στις προπονήσεις των «ερυθρόλευκων»

Επιστροφή Ορτέγκα στις προπονήσεις των «ερυθρόλευκων»
Τετάρτη, 22 Μαΐου 2024 - 20:43

Την Πέμπτη (23/5) το πρωί, στις 10:30, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού επιστρέφουν στη δουλειά, με προπόνηση στο «Γ. Καραϊσκάκης», μετά το διήμερο ρεπό.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ήθελε την ξεκούραση των παικτών του, σωματική και πνευματική, για αυτό και τους χορήγησε ρεπό δύο ημερών, με «φόντο» τη μεγαλύτερη στιγμή της ευρωπαϊκής ιστορίας του Θρύλου, τον τελικό του Conference League στην «ΑΕΚ Arena» (29/5), με αντίπαλο την Φιορεντίνα.

Ο Βάσκος προπονητής των «ερυθρόλευκων» δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα. Μάλιστα, ο Φρανσίσκο Ορτέγκα, που είχε τραυματισμό στον αστράγαλο, ακολούθησε την Τρίτη (21/5) και την Τετάρτη (22/5) ατομικό πρόγραμμα στο προπονητικό κέντρο των Πειραιωτών στου Ρέντη και δήλωσε έτοιμος. Εξάλλου, την Πέμπτη το πρωί, ο Αργεντινός μπακ αναμένεται να δώσει το «παρών» στον Ναό και να «μπει» κανονικά στις προπονήσεις του Ολυμπιακού.

Το ζήτημα με τον αριστερό μπακ του Θρύλου είναι ο βαθμός ετοιμότητάς του. Και αυτό, διότι ο Ορτέγκα έπαιξε τελευταία φορά πριν από 20 ημέρες (2/5), για ένα ημίχρονο, στον πρώτο ευρωπαϊκό ημιτελικό των «ερυθρόλευκων» στην έδρα της Άστον Βίλα.

Ο κόουτς των Πειραιωτών, πάντως, πιστεύει πολύ στις ικανότητες του 25χρονου Αργεντινού μπακ.

Διαβάστε επίσης

100 χρόνια Θρύλος! (video)

100 χρόνια Θρύλος! (video)

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός παρουσίασε επίσημα τα εισιτήρια διαρκείας της ιστορικής σεζόν 2024-25.