Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ροντινέι: «Σημαντική η κάθε φορά που φοράω τη φανέλα του Ολυμπιακού, έχουμε έναν νικητή στον πάγκο»

Ροντινέι: «Σημαντική η κάθε φορά που φοράω τη φανέλα του Ολυμπιακού, έχουμε έναν νικητή στον πάγκο»
Πέμπτη, 23 Μαΐου 2024 - 13:46

Για τον τελικό του Conference League στην «Opap Arena» (29/5) με αντίπαλο την Φιορεντίνα, μίλησε ο Ρόντινέι, εκφράζοντας την αισιοδοξία του για την ομάδα του, τον Ολυμπιακό.

Στη συνέντευξη Τύπου του «Γ. Καραϊσκάκης», ο Βραζιλιάνος μπακ του Θρύλου δήλωσε, αρχικά: «Οπως είπατε, έχω ξαναπαίξει τελικούς στη Λατινική Αμερική. Η διοργάνωση του Copa Libertadores είναι δύσκολη. Αλλά συμφωνώ με τον προπονητή μας. Να μην αλλάξουμε τίποτα, να κάνουμε τη δουλειά μας και να είμαστε προσηλωμένοι. Ξέρουμε πως είναι μία ιστορική στιγμή, αλλά χρειάζεται μόνο να σκεφτόμαστε το πως θα προετοιμαστούμε καλά. Κάθε φορά που φοράω τη φανέλα του Ολυμπιακού είναι σημαντική. Έχουμε μπροστά μας μία ακόμα μάχη και θέλουμε να δουλέψουμε σωστά, για να φτάσουμε εκεί όπως πρέπει. Είμαι πάντα προετοιμασμένος να αντιμετωπίσω κάθε αντίπαλο από κάθε εθνικότητα. Παίζουμε 11 εναντίον 11. Το σημαντικό είναι, να μπαίνουμε στο γήπεδο και να απολαμβάνουμε τη στιγμή».

Στη συνέχεια, ο εκρηκτικός μπακ των «ερυθρόλευκων» υπογράμμισε: «Δεν έχουν σημασία αυτά τα πράγματα (σ.σ. σε ερώτηση για το ότι έχει ξεπεράσει τα 4.000 αγωνιστικά λεπτά, φέτος). Δεν έχουν σημασία οι αριθμοί. Δεν είμαι πια πολύ μικρός. Είμαι 32 ετών. Είμαστε μία ομάδα και μία οικογένεια. Σημασία έχει να είσαι παρών και να νιώθουν οι συμπαίκτες μου ότι μπορούν να βασιστούν πάνω μου».

Για τον κόουτς των Πειραιωτών, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, ο Ροντινέι είπε: «Φυσικά και είναι πολύ σημαντικό για εμάς ότι έχουμε έναν προπονητή έμπειρο και νικητή. Αξίζουμε να είμαστε εδώ, όπως και η Φιορεντίνα. Αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να δώσουμε ό,τι καλύτερο έχουμε αλλά σίγουρα, μας βοηθάει το ότι έχουμε έναν προπονητή νικητή στον πάγκο».

Τέλος, ο Βραζιλιάνος μπακ του Ολυμπιακού ανέφερε: «Είμαι ένας παίκτης που κοιτάζω τους αντιπάλους. Πάντα βλέπω ένα παιχνίδι και αναλύω. Είδα το πρώτο και το δεύτερο με την Μπριζ. Είδα τους συμπατριώτες μου. Είναι πολύ καλή ομάδα (σ.σ. η Φιορεντίνα), όπως είμαστε και εμείς. Εδώ μετράει πώς μπροστά είναι ένας τελικός. Θα πάμε με τα όπλα μας και τα δικά μας στοιχεία. Είμαστε μία οικογένεια και θα πάμε να παίξουμε όσο καλύτερα και θα φανεί από το αποτέλεσμα εάν ήμασταν τόσο καλά προετοιμασμένοι για να γράψουμε ιστορία».

Διαβάστε επίσης