Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ιμπαγάσα: «Ολοκληρώσαμε με νίκη, αλλά δεν πετύχαμε το στόχο μας»

Ιμπαγάσα: «Ολοκληρώσαμε με νίκη, αλλά δεν πετύχαμε το στόχο μας»
Πέμπτη, 23 Μαΐου 2024 - 20:09

Τον Παναθηναϊκό Β’ με 1-4, νίκησε ο Ολυμπιακός Β’ στη Λεωφόρο για την τελευταία αγωνιστική των Play Outs της Super League 2. Μετά το τέλος του ματς ο προπονητής των «ερυθρόλευκων», Αριέλ Ιμπαγάσα, σε δήλωσή του, τόνισε:

«Ολοκληρώσαμε τη σεζόν με μία νίκη με ένα ντέρμπι απέναντι στον Παναθηναϊκό. Ο στόχος δεν επιτεύχθηκε, να μείνει η ομάδα στην κατηγορία. Ξέραμε ότι η σεζόν θα ήταν δύσκολη, ξεκινήσαμε με -10 βαθμούς. Σε γενικές γραμμές κάναμε καλά ματς μέσα στη σεζόν και νομίζω ότι ήμασταν μία από τις καλύτερες ομάδες αναφορικά με την προσπάθειά μας να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και είμαστε ικανοποιημένοι ως προς αυτό γιατί έτσι βοηθήσαμε τους νέους σε ηλικία ποδοσφαιριστές να βελτιωθούν και τους κάναμε να πιστέψουν ότι μπορούν να παίξουν στην πρώτη ομάδα και να πραγματοποιήσουν το όνειρό τους. Είχαμε στην ομάδα μας ποδοσφαιριστές από την Κ19, η οποία κατέκτησε το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Είναι κρίμα που δε θα συνεχίσουμε αυτό το πρότζεκτ, θέλαμε να συνεχίσουμε στη Super League 2 και νομίζω πως είχαμε καλούς παίκτες για να το κάνουμε. Όπως επίσης με την ομάδα αυτή το βήμα για να φτάσεις στην πρώτη ομάδα ήταν πιο σύντομο και πιο εύκολο. Πρέπει να συνεχίσουν όλα τα παιδιά τη δουλειά, έχουν όλη την καριέρα μπροστά τους. Μας πονάει που δεν πετύχαμε το στόχο μας, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο, μαθαίνεις από τα λάθη σου».

Διαβάστε επίσης