Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Φορτούνης, Ποντένσε, Ιμπόρα και Τζολάκης για το Ευρωπαϊκό! (video)

Φορτούνης, Ποντένσε, Ιμπόρα και Τζολάκης για το Ευρωπαϊκό! (video)
Πέμπτη, 23 Μαΐου 2024 - 21:02

Σήμερα, Πέμπτη (23/5) στις 10:30, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού επέστρεψαν στη δουλειά, με προπόνηση στο «Γ. Καραϊσκάκης», μετά το διήμερο ρεπό. Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, εξάλλου, ήθελε την ξεκούραση των παικτών του, σωματική και πνευματική, για αυτό και τους χορήγησε ρεπό δύο ημερών, με «φόντο» τη μεγαλύτερη στιγμή της ευρωπαϊκής ιστορίας του Θρύλου, τον τελικό του Conference League στην «ΑΕΚ Arena» (29/5), με αντίπαλο την Φιορεντίνα.

Στο πλαίσιο της Media Day, οι Κώστας Φορτούνης, Ντάνιελ Ποντένσε, Βιθέντε Ιμπόρα και Κωνσταντής Τζολάκης μίλησαν στο κανάλι του Ολυμπιακού και αναφέρθηκαν στο συναίσθημα να είσαι σε έναν τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Φορτούνης: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που είμαστε στον τελικό. Όλοι οι κόποι ανταμείφθηκαν. Φτάσαμε έως εδώ και είναι ένα παιχνίδι που το περιμέναμε όλο αυτόν τον καιρό. Το είχαμε ονειρευτεί, καταφέραμε να φτάσουμε μέχρι εδώ και είμαστε χαρούμενοι. Πολλά μπορούμε να πούμε ότι έγιναν στη χρονιά αλλά ο βασικός στόχος ήταν ο προπονητής που ήρθε. Μας γέμισε αυτοπεποίθεση, πίστεψε σε εμάς. Κάναμε καλή δουλειά, αυτό φαίνεται μέσα στο γήπεδο, μας έδωσε τη νοοτροπία του νικητή και για αυτό φτάσαμε στον τελικό. Αρχίσαμε να το πιστεύουμε μέσα στην έδρα της Μακάμπι όπου κάναμε μία μεγάλη ανατροπή, εκεί αρχίσαμε να το πιστεύουμε όλοι και όσο περνούσαν τα παιχνίδια, γινόμασταν όλο και πιο δυνατοί».

Τζολάκης: «Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι, ανυπομονούμε για αυτόν τον τελικό, τον περιμένουμε πώς και πώς. Είναι ο πρώτος τελικός της ομάδας αλλά και δικός μου. Μετράμε αντίστροφα για να έρθει η μέρα του αγώνα. Θεωρώ αυτό που μας έφτασε εδώ, πρέπει να διατηρηθεί. Καθημερινή προπόνηση, ρουτίνα και τα υπόλοιπα θα τα δείξουμε στο γήπεδο».

Ιμπόρα: «Βλέπω καλά την ομάδα, δουλεύουμε συνεχώς και είμαστε σε πολύ καλό δρόμο, είμαστε πανέτοιμοι, ανυπομονούμε για το ματς, έχουμε πολλή όρεξη για εκείνη τη στιγμή. Έχουμε μέρες για να βελτιωθούμε και να διορθώσουμε πράγματα αλλά βλέπω την ομάδα καλά και έτοιμη. Βλέπω αρκετό ποδόσφαιρο και έτσι έχω δει τα δύο τελευταία παιχνίδια της Φιορεντίνα με την Μπριζ, είναι μία ομάδα ολοκληρωμένη, δυνατή, δουλεμένη, στην άμυνα είναι δύσκολο να τη κερδίσεις και στην επίθεση να τη σταματήσεις, όπως όλες οι ιταλικές ομάδες με πολλή ποιότητα. Το μόνο που έχω στο μυαλό μου είναι να το πάρουμε και να γράψουμε ιστορία».

Ποντένσε: «Μετά το παιχνίδι με τη Φερεντσβάρος, είπα ότι είχαμε ένα όνειρο και τώρα ήρθε να το πραγματοποιήσουμε. Είμαστε όλοι ευτυχισμένοι που βρισκόμαστε σε αυτή τη θέση και θα φροντίσουμε για όλα»

Διαβάστε επίσης