Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Συγκλονίζει ο Ελ Κααμπί: «Δεν είχα πάντα χρήματα για να τρώω, τώρα θα παίξω σε έναν τελικό με τη βοήθεια του Θεού»

Συγκλονίζει ο Ελ Κααμπί: «Δεν είχα πάντα χρήματα για να τρώω, τώρα θα παίξω σε έναν τελικό με τη βοήθεια του Θεού»
Παρασκευή, 24 Μαΐου 2024 - 15:49

Ο Ολυμπιακός κινείται σε ρυθμούς… Φιορεντίνα, την οποία θα αντιμετωπίσει σε μια εβδομάδα, στο γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, αναφορικά με τον τελικό του Conference League.

Θα είναι το μεγαλύτερο και πιο ιστορικό ματς που έχει δώσει ο Ολυμπιακός και μαζί θα έχει τον κόσμο του, όπου έχει γίνει κι ένας χαμός με τα εισιτήρια. Για να φτάσει εδώ όμως, χρειάστηκε να «επιβιώσει» ένα ιδιαίτερο ταξίδι με 18 στάσεις. Με νύχτες δύσκολες, οριακές προκρίσεις, έναν διασυρμό και πολλά «χρυσά» βράδια, σε Europa League και Conference League, αλλά και έναν πραγματικό «φονιά», τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί.

Ο Μαροκινός «φονιάς» τoυ Θρύλου παραχώρησε δηλώσεις στην ιταλική ιστοσελίδα «Sky Sport» όπου μεταξύ άλλων τόνισε τη σφοδρή επιθυμία το να σηκώσει το τρόπαιο το βράδυ της 29ης Μαΐου στην «OPAP Arena».

«Σήμερα δουλεύω στο μάξιμουμ. Είναι ανάγκη να δουλεύω καλά και να κάνω τα πάντα σωστά. Να κοιμάμαι καλά, να τρώω καλά.

Παλαιότερα δεν έτρωγα, δεν είχα τα χρήματα για να κάνω τα πάντα. Τώρα όμως τα έχω όλα. Τώρα, χάρη στον Θεό, θα παίξω σε έναν τελικό Conference League και θα δώσω τα πάντα για να κατακτήσω αυτό το τρόπαιο, επειδή θέλω να το πάρω», δήλωσε χαρακτηριστικά.


Διαβάστε επίσης