Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αλλαγή ημέρας από τους Βετεράνους του Θρύλου!

Αλλαγή ημέρας από τους Βετεράνους του Θρύλου!
Παρασκευή, 24 Μαΐου 2024 - 17:11

Eνημέρωση υπήρξε από τον Σύνδεσμο των Βετεράνων του Ολυμπιακού, οι οποίοι για τεχνικούς λόγους τόνισαν πως ο αγώνας στην Νεμέα στις 27/5, μεταφέρθηκε για τις 3/6 (18:30) και με ώρα αναχώρησης του πούλμαν από το «Καραισκάκης» (15:30). Ο αγώνας, όπως πάντα, θα διεξαχθεί με κάθε επισημότητα και με την στήριξη πάντα της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Οι παλιές «δόξες» του θρύλου δε σταματάνε να δείχνουν πως παραμένουν «ενεργοί» με όμορφες πράξεις και θυμίζουν στους παλαιότερους και μαθαίνουν στους νεότερους, το πόσο μεγάλοι παίκτες πέρασαν και δόξασαν τη φανέλα του Ολυμπιακού στο παρελθόν.

Υπενθυμίζεται πως oι «ερυθρόλευκοι» Βετεράνοι αντιμετώπισαν πρόσφατα τη Μύκονο σε φιλικό αγώνα προς τιμήν του Σάββα Θεοδωρίδη και νίκησαν με σκορ 5-1. Τα γκολ για τον Ολυμπιακό σημείωσαν οι Λουτσιάνο (2), Καλύκας (2), Γεωργουδάκης, ενώ από πλευράς Μυκόνου σκόραρε ο Μπαλλής.

Για τον Ολυμπιακό αγωνίστηκαν οι Αρβανίτης, Καλαμάρας, Σιδέρης, Κοτίτσας, Μπονόβας, Τσιαντάκης, Λουτσιάνο, Παχατουρίδης, Καλογερόπουλος, Καλύκας, Καλτσάς, Γεωργουδάκης, Καλύβας, Λύγκος, Σταυρόπουλος, Γλύκας, Κωττάκης, Ρούσσος, Βασιλειάδης, Μαντάζης, Βενάκης, Κασδοβασίλης, Ασπρογέρακας, Δημητρόπουλος, Κατσιούλης, Κ. Καλτσάς, Βέλλιος, ενώ στην αποστολή ήταν και οι Κελεσίδης, Γκαϊτατζής, Αγγελής, Δαμιανίδης, Σκορδαλιός, Σταμάτης, Γκαμάνης, Παναούσης, Νικητέας, Παππάς, Σορώτος, Κριμιντζάς, Μουκέας, όπως και ο Γιάννης Πολυκανδριώτης.

Διαβάστε επίσης