Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μία... ανάσα και φουλ για το ευρωπαϊκό!

Μία... ανάσα και φουλ για το ευρωπαϊκό!
Κυριακή, 26 Μαΐου 2024 - 15:40

Ο Ολυμπιακός ζει το απόλυτο όνειρο σε ευρωπαϊκή διοργάνωση στο ποδόσφαιρο, μιας και θα διεκδικήσει τον πρώτο του ευρωπαϊκό τίτλο.

«Θεέ μου κάνε μου ένα χατίρι να βγει αλήθεια ένα όνειρο τρελό, μαζί με μας να δούνε κι οι νεκροί μας τον θρύλο μας στον τελικό» τραγουδούσαν πάντα οι φίλοι του Ολυμπιακού τα τελευταία 25 χρόνια. Το σύνθημα ακουγόταν πάντα, σε κάθε αγώνα της ομάδας. Από αδιάφορους βαθμολογικά αγώνες τα Κυριακάτικα μεσημέρια, μέχρι κρίσιμα ντέρμπι και φυσικά σε ευρωπαϊκές βραδιές. Kαι αυτό όνειρο τρελό έγινε πραγματικότητα και απομένουν 8 μέρες για πάρει «σάρκα και οστά».

Στις 29 Μαΐου στην «ΟPAP Αrena», ο Ολυμπιακός απέναντι στη Φιορεντίνα θα διεκδικήσει μια θέση στον… ήλιο με τον Στρατηγό «Μέντι». Σε αυτό θέλει να βάλει την σφραγίδα του. Εκεί όπου ο Ολυμπιακός εκτός από την απόλυτη επιτυχία τού να γίνει η πρώτη ελληνική ομάδα που κατακτά ευρωπαϊκό τίτλο, «παίζει» κι ένα πολύ καλύτερο ευρωπαϊκό εισιτήριο για την επόμενη σεζόν και θα είναι η πιο μεγάλη επιτυχία μετά την κατάκτηση της Κούπας, μετά από μια πολύ ιδιαίτερη χρονιά.

Στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο πάντως υπάρχει πίστη και τεράστια ανυπομονησία. Προς το παρόν δεν διακρίνεται κανένα άγχος στους παίκτες που έχουν «λοκάρει» το Ευρωπαϊκό…

Σήμερα, Κυριακή, οι «ερυθρόλευκοι» έχει την ευκαιρία να ξεκουραστούν ενόψει του τελικού με τους Ιταλούς, με τον Βάσκο τεχνικό να τους δίνει μερικές ανάσες, ώστε από αύριο να μπουν άπαντες στην τελική ευθεία για τον μεγάλο στόχο.

Διαβάστε επίσης