Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Νέα δημοσιεύματα για Θρύλο και Γκαρθία!

Νέα δημοσιεύματα για Θρύλο και Γκαρθία!
Κυριακή, 26 Μαΐου 2024 - 14:15

Η Αθλέτικο Μπιλμπάο αποχαιρέτησε, πριν από μερικές ημέρες, τον 34χρονο φερόμενο μεταγραφικό στόχο του Ολυμπιακού, Ντάνι Γκαρθία, μετά από έξι χρόνια με δύο τίτλους, ένα Κύπελλο Ισπανίας και ένα Super Cup και 194 συμμετοχές (ένα γκολ, επτά ασίστ).

Πάντως, Μέσο στην Ισπανία γράφει και σήμερα (26/5), για ενδιαφέρον του Θρύλου για τον Ισπανό μέσο.

«Μετά από μια λαμπρή περίοδο με την Αθλέτικ, στην οποία εντάχθηκε το καλοκαίρι του 2018, ο Γκαρθία φεύγει από το Σαν Μαμές αφού έληξε το συμβόλαιό του. Ο ίδιος αποφάσισε να μην ανανεώσει, παρά το γεγονός ότι είχε προσφορά από τον σύλλογο. Ο Ντάνι Γκαρθία θα αποδεχόταν της πρόταση από τον Ολυμπιακό, στον οποίο βρίσκεται ο Μεντιλίμπαρ. Στα 34 του, ο Ισπανός θα μπορούσε να αποκομίσει την πρώτη του διεθνή εμπειρία, πριν τελικά αποχωρήσει από το ποδόσφαιρο», ανέφερε, μεταξύ άλλων, η ιστοσελίδα todofichajes.

Υπενθυμίζεται, πως ο «στρατηγός» των «ερυθρόλευκων», Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, γνωρίζει πολύ καλά τον 34χρονο συμπατριώτη του, από την κοινή τους πορεία στην Έιμπαρ (223 συμμετοχές, με τρία γκολ, πέντε ασίστ). Στις τρεις σεζόν με τον κόουτς των Πειραιωτών στην τεχνική ηγεσία της Έιμπαρ, ο Γκαρθία μέτρησε 35 ματς το 2015-16, τρία περισσότερα (38) το 2016-17 και 32 το 2017-18.

Διαβάστε επίσης