Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Παράταση στις ανανεώσεις των εισιτηρίων διαρκείας

Παράταση στις ανανεώσεις των εισιτηρίων διαρκείας
Τρίτη, 11 Ιουνίου 2024 - 11:42

Παράταση κατά μια ημέρα δόθηκε στις ανανεώσεις των εισιτηρίων διαρκείας από την ΠΑΕ Ολυμπιακός. Λόγω της πολύ αυξημένης προσέλευσης των περυσινών κατόχων η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ πήρε αυτή την απόφαση προκειμένου όλοι να μπορούν να ανανεώσουν τη θέση τους στο Ναό.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού έχει δείξει ήδη ότι βρίσκεται πάντοτε δίπλα στην ομάδα, κάτι το οποίο θα κάνει και τη φετινή χρονιά.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Εξαιτίας της πολύ μεγάλης κινητικότητας των τελευταίων ωρών εκ μέρους των περσινών κατόχων διαρκείας που σπεύδουν να ανανεώσουν τις κάρτες τους, η ΠΑΕ Ολυμπιακός δίνει μία ημέρα παράταση για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή τους. Με άλλα λόγια, αντί για την Τρίτη (11/6) στις 17:00, οι παλαιοί κάτοχοι μπορούν έως την Τετάρτη (12/6) στις 17:00 να κινήσουν τις on line διαδικασίες και να κρατήσουν τη θέση τους ενόψει της σεζόν 2024-2025.

Οι περσινοί κάτοχοι που επιθυμούν νέα θέση, αλλά και οι ενδιαφερόμενοι νέοι κάτοχοι, θα έχουν τη δυνατότητα εξασφάλισης εισιτηρίου διαρκείας, on line, από την Πέμπτη (13/6) στις 15:00».

Διαβάστε επίσης